發新話題

[2146] Laputa伺服群

[Close]
引用:
原帖由 ldps6170000 於 2017-1-12 00:17 發表
  網路差 不好連到你的房  方便給我ip嗎 謝謝
網路質素唔會受到我比唔比ip你而影響
Laputa群主

15/01/2017 - 關於Voice Chat

L4D2個voice chat係俾隊友間溝通用
而唔係用黎做音樂廣播
唔係個個人要聽閣下播放o既歌
請各玩家自律(要播歌既,可以自行開個rc台,搵志同道合既人一齊播)
Laputa群主

想問下場主點解ban左我? 我vlan login id都係用緊而家呢個,之前玩你個場一打字就彈game,而家又咁樣,究竟係bug定ban錯人?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 KJS0079 於 2017-2-13 01:01 發表
想問下場主點解ban左我? 我vlan login id都係用緊而家呢個,之前玩你個場一打字就彈game,而家又咁樣,究竟係bug定ban錯人?259826
因為Server發現你2個ac都嘗試使用sourcemod admin功能
當我加入相關限制插件後,你仍試圖繞過該限制去使用sourcemod admin
Laputa群主

引用:
原帖由 柏斯 於 2017-2-13 02:01 發表

因為Server發現你2個ac都嘗試使用sourcemod admin功能
當我加入相關限制插件後,你仍試圖繞過該限制去使用sourcemod admin
其實我唔係好明白咩係sourcemod?無研究呢方面既野,玩左laputa都有兩年,一直無問題,前日先發現被ban,可否講解一下?另外,之前一直玩都無問題,係你近日改左server規則定點?因為我l4d所有野都大半年無改過,例如cfg,網上download落黎既mod等等,理論上如果有問題,應該之前一早就被ban

引用:
原帖由 KJS0079 於 2017-2-13 05:07 發表

其實我唔係好明白咩係sourcemod?無研究呢方面既野,玩左laputa都有兩年,一直無問題,前日先發現被ban,可否講解一下?另外,之前一直玩都無問題,係你近日改左server規則定點?因為我l4d所有野都大半年無改過,例如cfg,網上download ...
唔好同我開玩笑啦,用"!admin"都話自己冇研究sourcemod
好,就當你冇研究,你本身唔係諗住o係我場用admin指令呀嘛?

2017年2月6日 18:10:35 5場用一次已經被auto kick
過得一陣又要入SR場試下加個space得唔得

第2日用另一個ac入黎再試

話明係admin指令,你試黎做乜?
Laputa群主

引用:
原帖由 柏斯 於 2017-2-13 13:18 發表

唔好同我開玩笑啦,用"!admin"都話自己冇研究sourcemod
好,就當你冇研究,你本身唔係諗住o係我場用admin指令呀嘛?

2017年2月6日 18:10:35 5場用一次已經被auto kick
過得一陣又要入SR場試下加個space得唔得

第2日用另一 ...
原來係咁樣,呢個我的確係有做過,但本身就無惡意的,純粹係有時同fd一齊玩,打d假既指令呃下人,例如!rpg、!buy呢類,引人跟住打,可能玩過左龍,印象中以前都試過用!admin,但果陣系統會話無權使用該指令,唔會kick,可能係近日改左,唔知會ban人咁嚴重,如果我真係要玩野,而家都唔會係呢度問返你原因啦,本身就真係無惡意,admin可否俾次機會,我保證唔會再犯,如果日後再犯,俾系統自動ban左,亦都無野好講

引用:
原帖由 KJS0079 於 2017-2-13 16:15 發表

原來係咁樣,呢個我的確係有做過,但本身就無惡意的,純粹係有時同fd一齊玩,打d假既指令呃下人,例如!rpg、!buy呢類,引人跟住打,可能玩過左龍,印象中以前都試過用!admin,但果陣系統會話無權使用該指令,唔會kick,可能係近日改左, ...
taken out from ban list
Laputa群主

引用:
原帖由 柏斯 於 2017-2-13 20:23 發表

taken out from ban list
好的,唔該曬

想問下場主有冇辦法ban晒D加/改cfg既人?

引用:
原帖由 色光龍 於 2017-2-26 15:23 發表
想問下場主有冇辦法ban曬D加/改cfg既人?
乜野係「加/改cfg既人」??
Laputa群主

場主,想問下steam版可以點樣降落去玩VLAN版?
唔識點降steam版

講o左再有人Cheat就熄場
有人當我發up瘋既,再見
至於邊個搞出o黎既,請各玩家自行瞭解
Laputa群主

想問下柏斯
想知道以後會吾會轉為登記用場,只能有登記人仕才能入場 ?
因為而家得閑每晚都會玩U場

果條XX先生ban q左佢啦阻住地球轉搞到我D囡囡無得玩

發新話題