發新話題

[2146] Laputa伺服群

[Close]
引用:
原帖由 hkplayer 於 2015-11-7 16:11 發表
1.有好幾個人系你個ser亂用投票系統,又vs,又vg,又vm,又vk!
2.喪屍(尤其系特感)多到吃不消,殺殺下又死咗!
3.死ser唔緊要,因為系你用sourcemod開場姐!

基於以上原因,本人建議你用non-sourcemod開場,仲有,我剛記得,你 ...
完全係你個人問題同性格問題先令人黑名單你...
唔該你出少句聲當幫忙
人地開唔開ser關你咩事呢
你唔玩仲有大把人入去玩
少你一個大家應該仲開心添

引用:
原帖由 hkplayer 於 2015-11-7 16:11 發表
1.有好幾個人系你個ser亂用投票系統,又vs,又vg,又vm,又vk!
2.喪屍(尤其系特感)多到吃不消,殺殺下又死咗!
3.死ser唔緊要,因為系你用sourcemod開場姐!

基於以上原因,本人建議你用non-sourcemod開場,仲有,我剛記得,你 ...
1. 呢個好明顯係玩家問題 關場主咩事 人地要亂用係人地既事
2. 多屍多特感又如何?而家過唔到咩?定係你個人技術玩唔到呢個ser?咁就唔該你慢慢練!
3. 你夠膽話你開ser唔會斷?咁勁你就開足全年24小時唔好斷

再引用返你一句 你繼續用咁既語氣同態度開post同回覆 就會有人串你一世

引用:
原帖由 hkplayer 於 2015-11-7 19:37 發表
你估你好勁啊!有本事就自己開ser啦!沒本事就走啦!連開二個post!
你又好勁咩?你開左ser都唔會有人玩,你冇本事就走啦!你自己都連開幾個post啦,
比人ban仲夠膽開分身上黎,我係你就潛水啦

引用:
原帖由 hkplayer 於 2015-11-7 19:37 發表
你估你好勁啊!有本事就自己開ser啦!沒本事就走啦!連開二個post!
請問你邊隻眼睇到我話自己好勁呢?
我一直都話自己好廢架 但唔代表我唔識尊重人囉
你係呢度俾版主ban 俾咁多人圍攻
事實已經證明一切

13/11/2015 - 停場預告

因為電力系統年檢,
本群將於24/11/2015(Tue) 23:30 - 25/11/2015(Wed) 10:00暫停服務,
不便之處,敬情原諒
Laputa群主

16/11/2015 - 停場預告

因ipve系統維護,vlan網絡暫停,因此本群將於21/11/2015暫停運作
時間(暫定):21/22/2015(Sat) 13:00 - 16:00
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=628916
Laputa群主

喂!柏斯!

可否增加hong kong beta同powerstation,唔該!
Tanker

引用:
原帖由 Tanker01 於 2015-12-3 18:07 發表
可否增加hong kong beta同powerstation,唔該!
我知你係邊個,我講明先,你唔聊交哎就可以
Hong Kong Beta…就算數啦…
雖然係香港人整,應該要支持下
不過老實講,真係差…

至於powerstation
冇記錯好似會死圖所以唔放
Laputa群主

3/12/2015 - 臨時停場通知

server hdd有事,今晚臨時停一停場
(Seagate,I hate you)
不便之處,敬請原諒
Laputa群主

回復 431# 的帖子

可否加The Hive,唔該!
另外,本人想求個U場個U字既全名,方便加入本人在FB的札記當中!

Tanker

what's?

laputa-u1又消失左!what the!
Tanker

喂!柏斯!

請回覆以上所有問題,thx!
Tanker

引用:
原帖由 Tanker01 於 2015-12-4 08:29 發表
可否加The Hive,唔該!
另外,本人想求個U場個U字既全名,方便加入本人在FB的札記當中!
The Hive係圖靚但本身太短,似係技術展示多D,所以都唔會放
U全名唔會提供 (It's just a name)
引用:
原帖由 Tanker01 於 2015-12-5 16:34 發表
laputa-u1又消失左!what the!
死場咪消失左囉
Laputa群主

喂!柏斯!

其實你既然唔整走投票系統!咁不知係MMD提示加"請勿濫用投票系統"or"請善用投票系統",好唔好?因為隨時會有人亂用投票系統,造成亂kick人現象!
Tanker

引用:
原帖由 Tanker01 於 2015-12-8 19:15 發表
其實你既然唔整走投票系統!咁不知係MMD提示加"請勿濫用投票系統"or"請善用投票系統",好唔好?因為隨時會有人亂用投票系統,造成亂kick人現象!
你自己被人votegag一次就話亂用
請你自己認清問題所在先啦

話唔黎玩又重新申請acc入黎
Laputa群主

發新話題