發新話題

[2146] Laputa伺服群

[Close]

有少少意見..希望唔好介意

有少少意見..希望唔好介意有時玩你既場..會有3,4個咩MD團隊..我唔太記得個名..
可能都係你地一群..
佢地開MIC傾計都冇所謂..
但有次我唔小心開槍射到會響既車..
佢地幾個突然狂開槍射我..
但當時唔知咩事..我就問做咩事.
佢地幾位開mic爆哂粗鬧我.話"乜你唔知呢度唔可以打車架咩.係呢度既規矩!!"
亦有次都只係射到佢地某一位..
都係開mic鬧又狂射人.最後更無辜俾人踢..當然我都有講sorry
或者我當中可能真係做錯d事.
但我真係唔知玩場game都要守規矩.
更何況..個場有12位玩家..總會唔小心射到車同人..
射到佢地又俾人鬧又開槍我覺得呢樣好無辜
而且你個post亦都冇講關於規矩既野
唔係要追究什麼..只希望佢地可以體諒一個場有咁多人玩..
總會有人唔小心打到人或者車..更唔清楚什麼規矩..
大家都係想開心打場game姐..
希望你唔好介意我咁講

算你唔好彩啦, 無論乜團, 乜玩家都好都會有哩種人存在. 實有麻煩人士.

回復 92# 的帖子

唉..宜家見到果班人我都轉場算- -
費時又突然俾人鬧

不過奇怪就係, 之前都好少見到MD團... 哩兩日居然常見

引用:
原帖由 yung子 於 2013-3-8 20:02 發表
有少少意見..希望唔好介意有時玩你既場..會有3,4個咩MD團隊..我唔太記得個名..
可能都係你地一群..
佢地開MIC傾計都冇所謂..
但有次我唔小心開槍射到會響既車..
佢地幾個突然狂開槍射我..
但當時唔知咩事..我就問做 ...
我當然唔介意~不過回應少少~
  • 我識MD班人(唔係識晒,只係一部份),但我唔係佢地一份子。對於佢地,我會話:唔可以一竹桿打一船人,有部份人係燥底,但都有部份人品都OK的
  • 我個場不嬲都冇乜野硬性規矩,佢地所講既「規矩」,只係佢地既規矩,與本場無關(不過專登打車TK呢D不嬲都會被人嘈,呢樣野邊個場都一樣,點介定係咪專登就當場玩家們問題)
  • 個post我都forward左去俾佢地團長,至於佢點處理我就冇權過問,不過如果情況惡化既話,我都可能會做D野
  • 都係同一句:本群都唔止一個ser,呢班唔o岩可以轉去第2個ser,學你話齋:打機志在開心
Laputa群主

引用:
原帖由 b3n85 於 2013-3-8 21:28 發表
不過奇怪就係, 之前都好少見到MD團... 哩兩日居然常見
佢地近排先加MD個名上去,之前一直都有o係本ser玩的
Laputa群主

我今日玩果陣射爆個油筒燒屍燒到人
就比佢狂射到死- -
小白
L4D2 name: duck
:D

引用:
原帖由 rusell123 於 2013-3-10 00:00 發表
我今日玩果陣射爆個油筒燒屍燒到人
就比佢狂射到死- -
小白
我琴日諗住避開佢去第個埸
點知佢過左一陣就入黎
殺完我就走左

MD團既人係比較霸道,
至於你港既情況(俾人射),
係所有SER都會有既,
當SER主無訂下RULE既時候,
玩家(玩緊既)就會自己訂下一D暫時RULE,
要求後來既玩家遵守,
不過你港完SORRY之後,
一般人都唔追究既!
PS:大家小心一個叫杰倫仔既人,
      佢TEAMKILL人又唔港SORRY,
      仲狗衝,
      VOTEKICK完佢之後,
      佢仲不停咁入番

有無知Laputa有無開,
有4個人玩緊,
我就見唔到有Laputa,
我熄vLan, REBOOT機都試過,
幫幫手!

引用:
原帖由 WC9595 於 2013-3-12 21:44 發表
有無知Laputa有無開,
有4個人玩緊,
我就見唔到有Laputa,
我熄vLan, REBOOT機都試過,
幫幫手!
Fixed,我reboot過個vlan

睇黎個router都好似頂唔順orz
Laputa群主

14/3/2013更新

L4D2 2.1.1.8測試
而家dl緊ipve放既2.1.1.8
link: http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=489927&extra=page%3D1
今晚夜少少就會開放插件場同非插件場各1個
插件場:Laputa - 8,同本群官方場用同一set插件
非插件場:Laputa - Test
開到17/3/2013朝早
其間停開寫實場R1
如有測試期如有問題,在此post回報
Laputa群主

靚仔你開得太多場了
搞到lag機甚至 buffer overflow in net message
建議你關梗幾個

引用:
原帖由 人格分裂 於 2013-3-19 18:31 發表
靚仔你開得太多場了
搞到lag機甚至 buffer overflow in net message
建議你關梗幾個
呢個係因為我早兩晚換鬼左NIC之過(原來底板NIC真係爭D)
今晚少人時會搞搞佢
Laputa群主

21/3/2013

1) 因為換機箱關係,伺服群將於星期六(23/3/2013)09:00 - 11:00停止服務
2) 現時非官場(U場)已升級到2121,在星期六後,除Laputa - 5仍然2102之外,其他場都係2121
3) 星期六將會發放新非官圖包,解壓後大約4.5GB,敬情留意
Laputa群主

發新話題