發新話題

[交流] 如果有銀狐弗克西的遲緩果實,咁即係有.....

[Close]
引用:
原帖由 Mr.MinG_- 於 2012-10-18 20:25 發表

好重火藥味
你岩..ME認輸
你既諗法可能無錯
世事無絕對
以後可能有都未定,但係有果陣先講囉
如果你話重火藥味認輸,我覺得無咩意思
因為論壇就係為左討論要誕生
既然你咁講,和平結束

如果真係用2檔去作比較~更加無得比
2檔本來就係一個副產品~
"加速"....就絕對指明係增加速度
業餘又點可能媲美專業呢

去到霸氣層面~只係一個紙上談兵
都係無辦法否定果實能力

PS無人講過黃猿食左一粒叫種"光速果實"...大家唔好搞笑

個個係到鬥海賊王知識高笑死me
肚餓死我啦!

本來就有光速果實
會唔會無啦啦整個相似果實出黎 - -?

其實都要睇控制果個人!
好像Mr.3果個果實都幾勁
但控制的........

Vlan好多傻仔唔睇題目就亂咁炮人
樓主講緊有無有呢個果實嘅可能性+呢隻果實嘅實用性
你班笑料仔無啦啦講路飛2檔又黃猿嗰啲能力
唔同果實類鬥條毛?
Off哂topic啦,笑料
我係炮,咬我食?

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2012-10-18 02:24 發表
2檔同遲緩加速都係速度
你咁講你成個主題都同海賊王無關

你幾時噴我緊係知
我識見聞色嘛

遲緩有幾慢
Sor我真係唔知
唔通加速係你食左
所以你知?
我淨係知果陣路飛有幾弱

見聞色都無用
鳴呀
有咩可以快過光呀 ...
見聞色係預知敵人幾時偷襲,我射光線落自己到根本你見聞唔???

就算你見聞到又如何?你速度唔夠我快你都係要被我打中?(請參考佐佐vs小李,中忍考試前一戰)唔好同我講唔同漫畫無得比,物理性質一樣的

我係炮,咬我食?

我意思,情況係一樣的
我係炮,咬我食?

舉出光光果實呢個例子
咪就係證明緊冇呢個果實既可能性
既然冇就更加唔好提實用性
你真係黎引笑

引用:
原帖由 StarGosht 於 2012-10-25 21:17 發表
舉出光光果實呢個例子
咪就係證明緊冇呢個果實既可能性
既然冇就更加唔好提實用性
你真係黎引笑
請問你用咩證據去証明無呢個果實呢?

你係作者?
我係炮,咬我食?

引用:
原帖由 阿魚 於 2012-10-24 02:31 發表
Vlan好多傻仔唔睇題目就亂咁炮人
樓主講緊有無有呢個果實嘅可能性+呢隻果實嘅實用性
你班笑料仔無啦啦講路飛2檔又黃猿嗰啲能力
唔同果實類鬥條毛?
Off哂topic啦,笑料 ...
未出現既野傾條毛?
引用:
原帖由 阿魚 於 2012-10-24 02:37 發表

見聞色係預知敵人幾時偷襲,我射光線落自己到根本你見聞唔???

就算你見聞到又如何?你速度唔夠我快你都係要被我打中?(請參考佐佐vs小李,中忍考試前一戰)唔好同我講唔同漫畫無得比,物理性質一樣的 ...
見聞色好似連一個島範圍內有乜野都知wo
跟住講咩火影
我根本無睇火影,hi知咩性質?

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2012-10-26 01:22 發表

未出現既野傾條毛?

見聞色好似連一個島範圍內有乜野都知wo
跟住講咩火影
我根本無睇火影,hi知咩性質?
咁你又傾乜春啫?
冇睇火影唔緊要,不過唔該你爬一爬文

就算你見聞到又如何?你速度唔夠我快,你都係要被我打中?
我係炮,咬我食?

.............................................
根本你不懂我:)

引用:
原帖由 阿魚 於 2012-10-26 06:31 發表

咁你又傾乜春啫?
冇睇火影唔緊要,不過唔該你爬一爬文

就算你見聞到又如何?你速度唔夠我快,你都係要被我打中?
你呢個問題咁假設
我睇到直接飛左啦

黃猿都算加速啦
輸左比你

發新話題