發新話題

大家討論下林崎甚助

[Close]
引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-11-2 17:18 發表
2技武田一招大天技88,果心1閃比矩3技-到88,1閃比矩2技88
不如你用另一個方式去諗..一開波既果心..能強勢到哪?
你控得好基本上...2技埋去爆一野就秒左啦
大不了同佢換..反正我有賺
武田1開2技就走...佢未6lv個陣已經比我殺爆啦sad

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-11-2 13:55 發表
問得好 我肥5到戒杖
(如本回復有何不當 請提醒本人 我會立即修改 多謝 )
完全個人問題

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-11-3 01:00 發表

完全個人問題
你用林奇同我打場98

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-11-3 10:33 發表

你用林奇同我打場98
我想用奇拿同你打返場
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

我都唔明係咩問題囉
我次次都爆唔到3技
但係見人地玩,差唔多下下爆3技
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

林奇難玩只系因為你5識食多D兵
人不犯我,我不犯人,若人犯我,禮讓三分,人再犯我,我還一針,人還犯我,斬草除根

一走光 比英殺 例本願X2 島左 信信 一野先得-800血 B都B到LA
好想退信
但退極都唔得

不如索性話1技唔夠茶茶勁,2技唔夠$#勁,3技唔夠信長勁,大技唔夠直江勁

冇錯! e隻英分明係多餘
好想退信
但退極都唔得

回復 38# 的帖子

2技會閃回對某D情況有好處(好似多招閃戒咁)
大技勁唔勁得過直江見人見智,林奇絕對傷+超遠距直線.弊點只在儲氣1秒.

如果你根據樓上既意見而得出呢個結論係有邏輯上錯誤,
因為無英係有茶茶1技$#2技信長3技同直江大技.

回復 40# 的帖子

009 V技V中
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

回復 41# 的帖子

但佢係講緊007版本嘛 a_a

我對009有少少不滿
人地似住V到正技就串串共 洗泉
反而007我又覺得好D= =
好想退信
但退極都唔得

甚助其實都算易肥,,,後期玩上手都算殺到人,,,, :victory:

前期一早已肥5起 睇怕後期只係蝦蝦法英 食下CP就完場
好想退信
但退極都唔得

發新話題