發新話題

信長三技小改

[Close]
引用:
原帖由 heixing 於 2012-11-8 18:13 發表

既然你已經覺得咁樣改好完美。人地話太屈你又話對面識走識隱形識閃又有隊友又要殺到人先至開到
人地話你又咁多野反駁,完全唔諗下招技會唔會太屈
咁討論黎都冇意思啦下話
信長殺完人已經有招bonus仲黎多招,姐係我加天 ...
只能夠講你完全冇發覺到上軍既弱勢

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-10 14:23 發表

上軍點樣弱勢?

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-10 14:23 發表

上軍E+仲叫弱勢?
火狗無腦亂推都已到屈到HI HI

你識話人反駁你無point
你又有講過上軍點弱勢咩?
咪又係正個彈個 上軍弱勢 出黎

50步笑百步

點解你地唔可以諗得正面些少??
信長喺隻GAME度係公認最難用,最考技術,最用腦,最大粒既英雄
有咁多要素,咁佢殺左人比啲BONUS佢係唔係好應該?
即係你地想本身難用既英雄要變得更難用?

唔得,笑到肚痛
信長喺隻GAME度係公認最難用,最考技術,最用腦,最大粒既英雄

引用:
原帖由 tintin5566 於 2012-11-14 23:08 發表
唔得,笑到肚痛
看來你冇用過信長,咁冇野好講

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-14 20:51 發表
點解你地唔可以諗得正面些少??
有咁多要素,咁佢殺左人比啲BONUS佢係唔係好應該?
即係你地想本身難用既英雄要變得更難用? ...
引用:
唔得,笑到肚痛
點解可以咁好笑架樓主, 笑到我嘴都歪埋

其實上軍弱熱係上一介信盃留落黎既問題
上介 聯合vs織田  
八埸有七埸win
所以先話下軍強勢 上軍弱勢
但樓主似乎道聽途說
根本唔知上軍弱勢係點黎

但當知道上軍弱勢後
下軍一早改弱左好多
上軍又改勁左好多

下軍改弱:冇田-甲 百地照訓 直招變羊...................
上軍改強:井依1技 稻雞....   寧寧2技等

但睇返上面
如果樓主係一心派膠既話
咁我廢話無謂多講

喂你地仲同樓主嘈?   笑下佢好喇...
為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-11-15 23:23 發表
喂你地仲同樓主嘈?   笑下佢好喇...
佢派下膠係要陪下佢既
唔係驚佢自卑

本多三技小改

在三技1LV的時候,當殺死非友方部隊/友方部隊被對方英雄殺死時,3技100%爆擊,而且傷害是絕對傷害x自身攻擊力10000000,持續1000000000秒(效果最多重疊10000000000次)

不過直接1lv 爆大本算

如果信長唔係最難用,最要技術就唔會最多人佢啲整片啦
可見信長係有改勁既空間

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-18 10:36 發表
可見信長係有改勁既空間
實在太太太太太有道理了, 令我大開眼界

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-18 10:36 發表
可見信長係有改勁既空間
你up乜@@"

發新話題