58 1234
發新話題

信長三技小改

[Close]

信長三技小改

在18LV的時候,當殺死敵方英雄時
在5秒內,3技100%爆擊,而且傷害是絕對傷害
不對以裝甲值抵擋

你肯定呢個係正信?????????

青山創念區

引用:
原帖由 華麗的肉餅 於 2012-11-4 19:33 發表
青山創念區
請問有什麼不足要提出來,唔好只係彈一句就算
首先信長殺左人個技能先可以發動,而且只係5秒鐘
再加上人地會走,你只係可以斬到幾下,只可以當做BONUS而唔係殺著

無必要再改強信長,而家咁既能力已經夠強勢-__"

引用:
原帖由 PVK 於 2012-11-4 20:38 發表
無必要再改強信長,而家咁既能力已經夠強勢-__"
小改姐,無太大影響平衡性都可以接受

爆3.5倍正常18級裝備下爆到1500,開埋2技就開多d,後期會戰多呢技識配命=必殺...一刀1500up,打三下咩人都死

哩個貼88
為妳做到最好

引用:
原帖由 tintin5566 於 2012-11-4 22:27 發表
爆3.5倍正常18級裝備下爆到1500,開埋2技就開多d,後期會戰多呢技識配命=必殺...一刀1500up,打三下咩人都死
其實依照要18LV的時候信長殺左人,先得5秒效果
而且英雄識行識走,捉完迷藏黎招技都冇左
所以我先話係BONUS

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-4 22:43 發表

其實依照要18LV的時候信長殺左人,先得5秒效果
而且英雄識行識走,捉完迷藏黎招技都冇左
所以我先話係BONUS
天生技咪比左你追殺本錢囉
當你斬到2下死左個 又發動天生技 又有100%爆擊
斬2下又死左個
出埋91 一個人打個ace都仲得

你有人幫你架....是但一個人幫你控一控又殺多個

樓主真係智
為妳做到最好

點會無視防具
我當一下爆2500
每秒約3下
3秒9
9x2500=天文數字
你確定係正信?

樓主返返青山啦.
地球唔啱你

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-4 20:22 發表

請問有什麼不足要提出來,唔好只係彈一句就算
首先信長殺左人個技能先可以發動,而且只係5秒鐘
再加上人地會走,你只係可以斬到幾下,只可以當做BONUS而唔係殺著 ...
既然你已經覺得咁樣改好完美。人地話太屈你又話對面識走識隱形識閃又有隊友又要殺到人先至開到
人地話你又咁多野反駁,完全唔諗下招技會唔會太屈
咁討論黎都冇意思啦下話
信長殺完人已經有招bonus仲黎多招,姐係我加天下布武加曬速追人打人,呢招技都唔會太屈?
人地會走只係可以斬幾下,哦 18lv+天下布武+d裝+100%爆+絕對傷害,超,個個用馬場頂你,輕輕松松啦
係wor   人地識走識隱形識閃又有隊友又要殺到人先至開到
你玩信長又殺唔到殺人又冇隊友又唔識走位又唔識閃信長仲要唔識隱形
呢招技對你黎講簡直完美啦係咪呀樓主

以下為對樓主的溫馨提示:
請謹記切勿空肚食藥

記得反駁我,唔好當睇唔到

58 1234
發新話題