發新話題

信長三技小改

[Close]
引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-14 20:51 發表
點解你地唔可以諗得正面些少??
信長喺隻GAME度係公認最難用,最考技術,最用腦,最大粒既英雄
有咁多要素,咁佢殺左人比啲BONUS佢係唔係好應該?
係你地想本身難用既英雄要變得更難用? ...
主觀當客觀,邊個同你公認?你唔識用賴邊個
一早有招天生技比你做bonus,你玩絕信仲有得變身添
最後,係你地想本身難用既英雄要變得更難用?
個個都唔想改(當然除左你)
咁點樣會可以變到更難用?
難道樓主你智商每日下降,肌肉日日萎縮?
如果咁不幸真係咁樣
咁我建議樓主你都係專心治療,唔好係度浪費你既人生啦

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-18 10:36 發表
如果信長唔係最難用,最要技術就唔會最多人佢啲整片啦
可見信長係有改勁既空間
樓主你呢D真係goodest logic
依家咁多人跳psy隻舞
係咪代表佢隻舞最難跳,最要技術?
就算幾多人整佢d片同改唔改勁佢都係兩回事黎

引用:
原帖由 其實我介意 於 2012-11-18 22:06 發表
依家咁多人跳psy隻舞
佢尐唔知咩理論根本九唔搭8

回復 32# 的帖子

別對平衡創念區太認真

青山病人POST 居多

引用:
原帖由 其實我介意 於 2012-11-18 22:06 發表
依家咁多人跳psy隻舞
即係你覺得一隻毫無技術既英值得整片?
咁多人整佢既片証明信長係技術中既技術
我敢肯定冇一只英有技術得過信長
所以只係整一招平衡番隻GAME也不失為過
事實聯合軍太多人可用,織田軍來來去去都係果兩隻,仲要冇控場

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-21 22:43 發表

即係你覺得一隻毫無技術既英值得整片?
咁多人整佢既片証明信長係技術中既技術
我敢肯定冇一只英有技術得過信長
所以只係整一招平衡番隻GAME也不失為過
事實聯合軍太多人可用,織田軍來來去去都係果兩隻,仲要冇控場 ...
又代入自己思想入人地度
你繼續啦唔阻你

信長18lv=ACE
引用:
依家咁多人跳psy隻舞
goodest

信長打團戰唔洗挽啦 出一隻主力3隻法都屈哂 無視甲你知唔知一下打成1500,當你一秒打2下,你5秒打哂咪差唔多成萬,你不如搵隻英出來當

其實你地有冇睇清楚係要殺左人先可以發動
仲有你地成日以5V1的假設根本冇野好講,5V5信長都未必殺到
就算殺到人家識行識走,唔會咁比你片到。講就係5秒實際得2秒左右

下邊有很多的控埸輸出 反觀下上邊得2個控埸 同埋信長殺完發動天生技時唔係有人企定定比你打吧?

假設 殺人 吉鋼  2技 閃介 咁都冇技再追啦 咁你5秒 正常 對面1個控埸 其他sup dps 咁殺左個 其他人正常都扔晒d技去啦? 
同埋 信長偏向爆發能力英雄 佢得1招抓(唔計物品) 咁殺完有5秒的效果

但佢殺完正常都會走啦 姐係5秒=冇? 

咁樓主話加強3技 令到3技有d存在感 起馬唔會好似舊3技咁雞肋吧?? 

總結:支持 不過我睇死咁多個post改圖者冇過會接受囉

樓主你太自我啦!
你認為既道理唔等於系正確既道理 !

咩叫公認最難用呢?技術不太好既人自不然認為隻隻英都難用!
最考技術?信長出忍刀 吉鋼殺人何有技術可言!   講考技術隻隻主力都考技術啦!  槍神  真田   本多  武田   炮王等等既主力...邊隻唔考技術?信長考技術等過槍神 ?
最用腦又系笑話...咩叫最用腦啊?玩隻隻英都要用腦嫁啦......姐你識分玩e隻英就用腦少d.用果隻英就用腦多d?

最後真系要吊高你....咩叫最大粒啊?下?我真系想問下你..... :o

天生技:當信長殺了敵方英雄之後,敵方大本營立刻被毀滅

引用:
原帖由 1FD 於 2012-11-25 13:21 發表
下邊有很多的控埸輸出 反觀下上邊得2個控埸 同埋信長殺完發動天生技時唔係有人企定定比你打吧?

假設 殺人 吉鋼  2技 閃介 咁都冇技再追啦 咁你5秒 正常 對面1個控埸 其他sup dps 咁殺左個 其他人正常都扔晒d技去 ...
3技雞肋;P

即係大家都贊成這個方案,那麼就在下個修訂版本加入
信長依隻game少缺創新,依樣唔得個樣唔得
本來一個好少既改動可以令成隻英平衡點都嘈
所以先停濟不前,過哂檔玩lol

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-29 11:49 發表
即係大家都贊成這個方案,那麼就在下個修訂版本加入
信長依隻game少缺創新,依樣唔得個樣唔得
本來一個好少既改動可以令成隻英平衡點都嘈
所以先停濟不前,過哂檔玩lol ...
出曬事啦喂,青山病人跑左出黎啦

發新話題