發新話題

信長三技小改

[Close]
引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-14 20:51 發表
點解你地唔可以諗得正面些少??
信長喺隻GAME度係公認最難用,最考技術,最用腦,最大粒既英雄
有咁多要素,咁佢殺左人比啲BONUS佢係唔係好應該?
係你地想本身難用既英雄要變得更難用? ...
主觀當客觀,邊個同你公認?你唔識用賴邊個
一早有招天生技比你做bonus,你玩絕信仲有得變身添
最後,係你地想本身難用既英雄要變得更難用?
個個都唔想改(當然除左你)
咁點樣會可以變到更難用?
難道樓主你智商每日下降,肌肉日日萎縮?
如果咁不幸真係咁樣
咁我建議樓主你都係專心治療,唔好係度浪費你既人生啦

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-18 10:36 發表
如果信長唔係最難用,最要技術就唔會最多人佢啲整片啦
可見信長係有改勁既空間
樓主你呢D真係goodest logic
依家咁多人跳psy隻舞
係咪代表佢隻舞最難跳,最要技術?
就算幾多人整佢d片同改唔改勁佢都係兩回事黎

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-21 22:43 發表

即係你覺得一隻毫無技術既英值得整片?
咁多人整佢既片証明信長係技術中既技術
我敢肯定冇一只英有技術得過信長
所以只係整一招平衡番隻GAME也不失為過
事實聯合軍太多人可用,織田軍來來去去都係果兩隻,仲要冇控場 ...
又代入自己思想入人地度
你繼續啦唔阻你

引用:
原帖由 1FD 於 2012-11-25 13:21 發表
下邊有很多的控埸輸出 反觀下上邊得2個控埸 同埋信長殺完發動天生技時唔係有人企定定比你打吧?

假設 殺人 吉鋼  2技 閃介 咁都冇技再追啦 咁你5秒 正常 對面1個控埸 其他sup dps 咁殺左個 其他人正常都扔晒d技去 ...
3技雞肋;P

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-29 11:49 發表
即係大家都贊成這個方案,那麼就在下個修訂版本加入
信長依隻game少缺創新,依樣唔得個樣唔得
本來一個好少既改動可以令成隻英平衡點都嘈
所以先停濟不前,過哂檔玩lol ...

根本一直都係你自以為是
黑講成白,完全睇唔出邊度令到信長平衡

btw你可以出去同話信長屈果位好好辯論下

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-12-4 16:39 發表
講真你地班友乜都反,就算個idea幾好都照ban
咁有咩意思,玩番修復版c算啦
你認為你個idea好好?
好心你唔好以為個世界圍住你轉啦
人地反對,你會唔會諗下自己有咩唔岩
一味話人
前面同你講左好多次