發新話題

認真一問

[Close]
引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-11-6 17:48 發表
汁塔乃不義行為
任爆塔係一定 有時應該諗下自己可5可以GG到/佢拯5拯救到世界
自己不是爆英又用象卷爆塔又先考慮
如果爆英得一隻/冇塔爆肥5到就等GG
咪供裝
(如本回復有何不當 請提醒本人 我會 ...
塔不是一定任爆的 有時應該諗下自己係咪應該搶人單上塔而單上者又係爆英
引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-11-5 19:42 發表

理得佢搶左先講 街場人食左塔都幫唔到d乜
比隻信長食哂成條下路都係唔夠$# 加仔打
冇團友一齊玩的話我係十分同意你講法

引用:
原帖由 黑崎★斬月 於 2012-11-5 19:33 發表

我都系會問左人再爆
這是常識吧

塔太珍貴
有D爆英5色爆
殺又殺5到人
有時出象好D
(如本回復有何不當 請提醒本人 我會立即修改 多謝 )
好想退信
但退極都唔得

回復 18# 的帖子

殺5到人=比人肥
甘人地肥左 出象有咩用?

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-11-8 19:05 發表
殺5到人=比人肥
甘人地肥左 出象有咩用?
出1隻英壓死本多 象卷 出黎比你召出黎

台服菁英 ad carry

前期本多血 攻 防 乜都5夠象勁
你比人開暈兵 象救你一命@@
好想退信
但退極都唔得

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-11-8 20:17 發表
前期本多血 攻 防 乜都5夠象勁
你比人開暈兵 象救你一命@@
開暈兵? 甘刀一早91啦
仲出咩

如果D人好似你咁快肥到就好了..........
好想退信
但退極都唔得

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-11-8 20:53 發表
如果D人好似你咁快肥到就好了..........
我本多好慢最快仙11MIN 91

我最快22分
好想退信
但退極都唔得

象卷神物不作解釋

但象卷亦是雙面刃,過份使用將有後遺症
我開始微笑 以後會努力過的 很好

有時都係親手爆好
好想退信
但退極都唔得

爆到大本就得啦= =

引用:
原帖由 J69_Only 於 2012-11-10 12:16 發表
爆到大本就得啦= =
咁你以後掛係溫泉就得

如果丹羽殺數仲要高信長好多,咁信長係成個戰爭價值係弱過丹羽(除等6天不說)

因為丹羽仲要兼顧爆塔,信長某程度上唔洗.

發新話題