發新話題

[交流] 黑胡子呢家系吾系最屈機??

[Close]
點解冇人提世界政府果5條老野

黑胡子呢家太屈機啦....得幾個人先夠佢打

引用:
原帖由 Hatano 於 2012-11-10 11:42 發表
點解冇人提世界政府果5條老野
到e+ 仲完全未show 過佢地既實力

十件路飛夠打

你地都錯啦
如果真係打起上黎(必死)
路飛一定贏硬
原因?主角不能死
所以最強作者出動

引用:
原帖由 您算哪根蔥 於 2012-11-9 12:09 發表
比黑胡子吸走左個橡膠果實能力,連2擋3擋都開唔到.得番霸氣用到.應該唔夠
有果實味必一定勁 有霸氣既人勁過有果實既人好出奇咩
雷利 紅髮 卡普等等
不過依家既路飛就一定吾會夠

引用:
原帖由 真天嚨戰神 於 2012-11-12 23:05 發表
你地都錯啦
如果真係打起上黎(必死)
路飛一定贏硬
原因?主角不能死
所以最強作者出動
隨住路飛同海賊王既特點一步步咁出黎 吻合
其實我覺得懷疑路飛會死 雖然無得肯定 因為始終都系估/覺得
但系諗番起又真系似會死 不過可能都系結局既事
海賊王因為有病而收皮 路飛開得多檔都會身體有事
海賊王最後比人公開處斬系度笑 路飛一樣
小弟愚見 勿太認真

引用:
原帖由 R.s9v 於 2012-11-13 21:08 發表

隨住路飛同海賊王既特點一步步咁出黎 吻合
其實我覺得懷疑路飛會死 雖然無得肯定 因為始終都系估/覺得
但系諗番起又真系似會死 不過可能都系結局既事
海賊王因為有病而收皮 路飛開得多檔都會身體有事
海賊王最後比 ...
你可能講得岩 因為路飛唔係 係頂尖到打左人妖王d針咩?

話唔定海賊王都係橡皮果實/__\

派啊 黃原 去
我佛慈悲

回復 24# 的帖子

點會.海賊王個果實呢家仲未知,好似係聽到萬物既聲音

唔知紅髮+卓洛+鷹眼 可唔可以搞得掂黑胡子0,0
(全假設 )

引用:
原帖由 瘋狂小白兔 於 2012-11-16 20:07 發表
唔知紅髮+卓洛+鷹眼 可唔可以搞得掂黑胡子0,0
(全假設 )
我諗紅髮+鷹眼就會夠

我記得有集講紅髮上白胡子船講佢眼部上面既傷係黑胡子留低
而紅髮又話自己同黑胡子打既時候係好認真so紅髮應該唔夠黑胡子做

要打一定夠 紅髮用霸氣不是果實 紅髮一野斬開個島HAHA 黑胡子跌落水=GG XD

發新話題