發新話題

卡戰--歡迎外來玩家OR有團既人挑機

[Close]
我想問D野
點解要禁埋血水
  好玩 神奇 又得意
如果玩禁血水 不如叫個作者DEL左件裝佢啦

回復 136# 的帖子

呢個問題我都研究過下 我不斷睇唔同同作者表達既意見   但最終我明白作者為何創造血水 就此下了結論 作者創造血水 係因為要平衡返一D分身類既英 因為分身類既英大多都係難肥難上LV 例如打11 (20殺)咁  朽木打嗚人 嗚人如果只有錢買速水 但點夠錢買經驗書?唔同真係打CP 上LV 我覺得就此係十分困難  這一點大家認不認同 自己想一回  但有人又講 血水太屈了 屈在什麼地方?就是屈在差不多死的時侯用血水 可能有人覺得有技術 暈到咪得  但你又念下如果 1打1黎計 黑崎打3刀流點算 黑崎打到3刀就快死  3刀就血水 這不是前功盡費?所以最後定論都係 只禁血水

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2012-12-3 17:41 發表
呢個問題我都研究過下 我不斷睇唔同同作者表達既意見   但最終我明白作者為何創造血水 就此下了結論 作者創造血水 係因為要平衡返一D分身類既英 因為分身類既英大多都係難肥難上LV 例如打11 (20殺)咁  朽木打嗚人 嗚 ...
@@黑奇好小會放走人   34技根本秒人

引用:
原帖由 Rose_永恆 於 2012-12-3 20:58 發表

@@黑奇好小會放走人   34技根本秒人
如果5lv前
你得招天生
a到3刀就黎死既時候用血水
回到滿血再反殺你~~

回復 138# 的帖子

恆恆你錯了 你錯了 你理解問題能力很差哦 況且3-4秒 秒人 你說的是中後期了  但玩埋血水 2個技術不相百仲如何打?? 本來唔玩血水已經難打 玩埋血水不就是難上加難?黑崎會有希望?

紅棍玩血水 8lv之後無敵論

回復 141# 的帖子

打朽木睇你點樣無敵

EteR_團打霸氣團^^
順帶一提
gg.c已慘敗給vlan了
同埋我平時玩只禁出英的

傻仔進上水啦
輸左比你

回復 143# 的帖子

你終於上水啦俊

回復 143# 的帖子

俊俊 好奈無見啦I miss you  我點會捨得打我辛苦把時間洛去既團 同團入邊我最珍愛既人(傻系傑 仔仔 )

gg..c最強不是zxc zxc只是10名以后

回復 147# 的帖子

廢話嗎?卡戰技術是有限的 最勁個批既技術也是差不多

回復 147# 的帖子

唔好傻。。。。
點會。。。

回復 146# 的帖子

唔會打自己人,雖然我唔夠好多人打

發新話題