發新話題

卡戰--歡迎外來玩家OR有團既人挑機

[Close]
支持 歡迎挑我機

想吾想我教你地 多重影分身術

引用:
原帖由 ★走夠場味 於 2012-11-17 18:10 發表
傑比佢炒蛋嗎
比相就信
冇相就=收紙皮
2012年8月8日 9時22分-9時31分  確實有

引用:
原帖由 ★走夠場味 於 2012-11-17 19:18 發表
話左相呀= =
大家係朋友  點解一定要有相 搞到人地唔開心呢

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2012-12-3 17:41 發表
呢個問題我都研究過下 我不斷睇唔同同作者表達既意見   但最終我明白作者為何創造血水 就此下了結論 作者創造血水 係因為要平衡返一D分身類既英 因為分身類既英大多都係難肥難上LV 例如打11 (20殺)咁  朽木打嗚人 嗚 ...
@@黑奇好小會放走人   34技根本秒人

gg..c最強不是zxc zxc只是10名以后

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-3-3 18:45 發表
你覺得我沒有勁過你既人選嗎?要我找你?
勁過小雲係有既  頂多得兩個  不過勁過 神明就唔見得有

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-3-3 23:40 發表
勁過小雲 你指個2個就係 神明同你? 如果係我真係笑掉大牙  //不過勁過 神明就唔見得有   哈哈 其實我好欣賞你地2個咁堅既毅力  比人打沉 柒頭左 都可以扮無事 ...
講到自已咁勁 同神明打場11?   我由一早己睇你唔順  如果你連神明都唔夠打 就唔駛同我打

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2013-3-4 21:58 發表
3條傻佬唔用下自己個豬腦諗野 明知自己冇Q用仲要係到吹吹吹好想上位? 好想比人知你有幾低能? 改到自己個名低低能能咁
永恆? 邊到永恆? 生命? 神明? 邊到神? 小雲? 仲細咩 唔知羞 ...
好你小小咁話 女仔名

講實力 你好廢   你地D人日日串__  又話想多D新人玩 轉過頭就屠D新人 得個串字  打場33?
次次我同街人 就由頭串到我落尾 我FD一到就扮死DO>G 一係掛機一係話有野做  唔錯唔錯

回復#260

我自認我唔勁   我只係神  強過你地小小咁話

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2013-3-4 22:38 發表
算啦唔好理佢佢地d gg c do g為左上次比我地收皮件事不順搵條傻仔黎玩野
知道咩叫做深藏不露?仲有你地小心D BO 唔好將話題愈拖愈遠   我正係想同你地打/交流 睇下所謂既 小狼哥

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-3-4 22:41 發表
你一早睇我唔順緊系啦 有邊場 22 33 44 你WIN過我JA 11咪又係比我屠  又話自己黑崎好勁 到頭來咪又係比我炒  有2-3殺就話我贏左 我殺到你 講埋D低B說話 你唔好以為我地成班唔玩轉哂去LOL就以為可以自己係VLAN卡戰霸 ...
打8場 我4你4  比你屠  好勁

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-3-4 22:47 發表
仲有呢段輸左又怪人啦 http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... tra=page%3D8&page=1 (根本就係1打7   我果隊D人都自願走出泉比你地殺  得我走來走去 比小狼追殺 冇得挽)  點樣1打7呀?ON狗?頂多咪打到1打4  除非連隊友 ...
3個街人 好勁 打場11點話?

發新話題