發新話題

卡戰--歡迎外來玩家OR有團既人挑機

[Close]

回復 126# 的帖子

什麼??變成咁係因為成日汁王?? 無品?? ?你了解我出呢個post既原因嗎?夠竟作者出得呢張圖   但就比你這樣的玩家埋沒這張圖的好玩之處  仲有你你了解我嗎?你可知我是玩開只禁血水嗎? 你知道有EteR_字出名實力高 品行好 也可知道我出名是 路見不平 拔刀相助嗎??你未了解就口出狂言 正匹夫

回復 136# 的帖子

呢個問題我都研究過下 我不斷睇唔同同作者表達既意見   但最終我明白作者為何創造血水 就此下了結論 作者創造血水 係因為要平衡返一D分身類既英 因為分身類既英大多都係難肥難上LV 例如打11 (20殺)咁  朽木打嗚人 嗚人如果只有錢買速水 但點夠錢買經驗書?唔同真係打CP 上LV 我覺得就此係十分困難  這一點大家認不認同 自己想一回  但有人又講 血水太屈了 屈在什麼地方?就是屈在差不多死的時侯用血水 可能有人覺得有技術 暈到咪得  但你又念下如果 1打1黎計 黑崎打3刀流點算 黑崎打到3刀就快死  3刀就血水 這不是前功盡費?所以最後定論都係 只禁血水

回復 138# 的帖子

恆恆你錯了 你錯了 你理解問題能力很差哦 況且3-4秒 秒人 你說的是中後期了  但玩埋血水 2個技術不相百仲如何打?? 本來唔玩血水已經難打 玩埋血水不就是難上加難?黑崎會有希望?

回復 141# 的帖子

打朽木睇你點樣無敵

回復 143# 的帖子

俊俊 好奈無見啦I miss you  我點會捨得打我辛苦把時間洛去既團 同團入邊我最珍愛既人(傻系傑 仔仔 )

回復 147# 的帖子

廢話嗎?卡戰技術是有限的 最勁個批既技術也是差不多

回復 150# 的帖子

有我已經足夠 我係唔會被人傷害您

回復 151# 的帖子

哈 你個抽水仔

回復 154# 的帖子

仔仔 我係有責任的 唔洗多謝

回復 157# 的帖子

你係咪有意想打44?係既無任歡迎

回復 160# 的帖子

靠平時既相處同對人好ja 不過我好睇人 無能用既唔會溝通

回復 161# 的帖子

開什麼???你又想打44嗎??

回復 165# 的帖子

黑社會

回復 172# 的帖子

Savior.God 呢條友 (吹水狗)順便一題如果你係vlan 比gg>c人料我定當力幫你 但你係人地地頭比人料

回復 181# 的帖子

只懂講三講四 正一吹水狗(  ([00:51:50] <a0939851126> 說到底 台灣 終究還是贏你們港狗阿
[00:52:01] <a0939851126> 那個小狼 玩阿散 打輸殺手的我愛羅 ??
[00:52:06] <a0939851126> 你說你認識 ?
[00:52:14] <a0939851126> 那你回去跟他討論阿散怎玩好)

發新話題