發新話題

mc天叫人9踢

[Close]
5打5得
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 朽木★白哉 於 2012-12-2 03:11 發表
我有講過開走場post係博上位?你睇清楚我講咩先啦 沒有智力的可憐 天真可笑

邊度有講過開走場post係為左博上位?
紅色句子入面唔該你搵"走場post"呢幾隻字比我睇
其實你咁聰明 中文應該好叻 搵唔搵到呢?

...
原來我睇錯 ok 我認 不過聽閒呢個版叫 湘約乂此刻 你入黎話我係到博上位 ,其實博上位果個係邊個呢 ? 13年歲的小朋友

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-12-2 03:45 發表
你唔係博上位,做咩要開走場post?夜夢都有佢個個咩死筆記,佢都唔會學你咁開貼,如果你真係想比人知道vlan邊個走場嘅話,咁我對你講聲sor,但你都已經無聲無色咁上位 。 ...
開唔開帖係睇個人 原來開個走場帖就上位 你都幾有趣 原來本人係你個人心中已經無聲無色咁上位    謝了
引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-12-2 03:47 發表
還有你下下講到自己智力非常強,而我地回覆一些之後,你自己覺得不滿就話人智力有問題,難道你說的一定是對?而我們就是個智障?
你問既問題係 小林於本團實力排名第幾 ? 你去問下冰島 loser 睇佢地點答
引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-2 22:36 發表

垃圾走場狗 ?25日號你地團散左啦
認真25號個團就散? 同你賭好冇?唔敢賭就唔好狗嗡
引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-12-3 00:41 發表
你ed野咩意思?我問下你地可以話,唔答。我要跟你地尾?絕信打到我出唔到閃戒我就跟你地尾喇 ,打唔到,翻歸早抖喇,你應該味訓醒
不如你打到我連忍卷都買唔到既話,我即刻自切啦!打唔到,就收收皮先啦

唔該睇明我講咩先答ok?唔明就唔好嘈ok?你切唔切唔關我事。你睇唔明我講咩你就問人喇,不懂裝懂的小夥子

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-12-3 15:08 發表
唔該睇明我講咩先答ok?唔明就唔好嘈ok?你切唔切唔關我事。你睇唔明我講咩你就問人喇,不懂裝懂的小夥子
明串你                .

回復 73# 的帖子

009唔代表d咩 ?
             007代表d咩呢想問  v_v?
                       009唔系講合作講咩?!!!   
                                  似你地依家系度講經

好易 009 1場 007 1場 織田夜 深紅點睇

台服菁英 ad carry

回復 81# 的帖子

乜依家你渣旗咩
                 好似成件事唔關你事咖b0

純情小寶寶  請問本團之事與你何干 ?

引用:
原帖由 夜迷﹏細松 於 2012-12-3 16:42 發表
009唔代表d咩 ?
             007代表d咩呢想問  v_v?
                       009唔系講合作講咩?!!!   
                                  似你地依家系度講經
個人認為009抽技實在會有不公既情況

所以認為團戰不適合以009作準

若對我既個人意見有咩特別既見解  

不妨再話聲我知

事關本人十分憎恨009

回復 84# 的帖子

本人認為團戰以009為準無乜問題
      最緊要都系睇下大家合作如何姐
         大家砌磋下做咩系要執著007 009

引用:
原帖由 夜迷﹏細松 於 2012-12-3 18:10 發表
本人認為團戰以009為準無乜問題
      最緊要都系睇下大家合作如何姐
         大家砌磋下做咩系要執著007 009
SOEASY 你地無技術咪打009

回復 86# 的帖子

oh shit!!!
          原來玩009唔使技術

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-3 18:35 發表
SOEASY 你地無技術咪打009
此話有保留...

個人認為009都要合作同頭腦

可惜本人冇腦  

唔適合玩009

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2012-12-3 18:55 發表

此話有保留...

個人認為009都要合作同頭腦

可惜本人冇腦  

唔適合玩009
同上

深紅哥哥

點解你好似想口水戰咁既~?
009就無技術?
本人認為,信長所有版本都存有不公平既情況
正信有分上軍下軍,本身已經有唔同,
007有分ars或者無
有既已經有唔公平