發新話題

mc天叫人9踢

[Close]
引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-11-23 17:06 發表
有次係1ser 入左個009場個mc天 無啦啦叫你地團d人踢我
最後都係比人踢
何意踢我
宣戰?
真的要宣戰嗎?

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-11-24 16:41 發表
睇下有咩解釋仙
不用解釋了 其實也不怕

其實也沒什麼好說 既然你主動提出宣戰這意見 我們樂意接受

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-11-24 21:03 發表
你地團成班粗人5怪得會屈我
對搞事的人需要客氣嗎 ?

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-11-24 21:03 發表
你地團成班粗人5怪得會屈我
不用多廢話了 宣戰吧 約個時間吧

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-11-25 12:27 發表
最近我d人潛水
睇點仙5夠再叫織田﹏夢斷
隨便........

別走數

引用:
原帖由 ˇDrunKard℡- 於 2012-11-29 19:05 發表
最怕又要同人打
又要搵人請槍呢真系sosad
見怪不怪

引用:
原帖由 ˇDrunKard℡- 於 2012-12-1 00:43 發表
明明有d野唔關某人事
旦佢偏偏要幫所謂朋友
都冇辦計架啦
甘就唔叫團戰啦大佬
請槍有鬼用咩
人地話 : 我要借位抽水同上位 你識條春咩

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-12-1 02:39 發表
老實講,邊個夠你上位,搞埋走場post,邊個唔識你,仲有我想問下笨小林係你地團排第幾的高手
搞極都唔夠d人 明明唔關事都要借位上位  話緊邊個就唔知啦

另外小林係你地團排第幾的高手呢個問題 應該只有智障先問 個個走線風格不一 何以排名

*如本人不小心將閣下智力問題公佈於此 深感抱歉

引用:
原帖由 朽木★白哉 於 2012-12-2 00:47 發表

老實講你力量真係太強大
開走場post.....算喇
1個唔夠仲要開兩個....算喇
開完仲要喺度博上位~唉.....
原來開走場post就係上位 你令我明白一個人沒有智力的可憐  沒有智力的人還妄想做絕信版主 天真可笑

引用:
原帖由 朽木★白哉 於 2012-12-2 03:11 發表
我有講過開走場post係博上位?你睇清楚我講咩先啦 沒有智力的可憐 天真可笑

邊度有講過開走場post係為左博上位?
紅色句子入面唔該你搵"走場post"呢幾隻字比我睇
其實你咁聰明 中文應該好叻 搵唔搵到呢?

...
原來我睇錯 ok 我認 不過聽閒呢個版叫 湘約乂此刻 你入黎話我係到博上位 ,其實博上位果個係邊個呢 ? 13年歲的小朋友

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-12-2 03:45 發表
你唔係博上位,做咩要開走場post?夜夢都有佢個個咩死筆記,佢都唔會學你咁開貼,如果你真係想比人知道vlan邊個走場嘅話,咁我對你講聲sor,但你都已經無聲無色咁上位 。 ...
開唔開帖係睇個人 原來開個走場帖就上位 你都幾有趣 原來本人係你個人心中已經無聲無色咁上位    謝了
引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-12-2 03:47 發表
還有你下下講到自己智力非常強,而我地回覆一些之後,你自己覺得不滿就話人智力有問題,難道你說的一定是對?而我們就是個智障?
你問既問題係 小林於本團實力排名第幾 ? 你去問下冰島 loser 睇佢地點答
引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-2 22:36 發表

垃圾走場狗 ?25日號你地團散左啦
認真25號個團就散? 同你賭好冇?唔敢賭就唔好狗嗡
引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-12-3 00:41 發表
你ed野咩意思?我問下你地可以話,唔答。我要跟你地尾?絕信打到我出唔到閃戒我就跟你地尾喇 ,打唔到,翻歸早抖喇,你應該味訓醒
不如你打到我連忍卷都買唔到既話,我即刻自切啦!打唔到,就收收皮先啦

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-12-3 15:08 發表
唔該睇明我講咩先答ok?唔明就唔好嘈ok?你切唔切唔關我事。你睇唔明我講咩你就問人喇,不懂裝懂的小夥子
明串你                .

純情小寶寶  請問本團之事與你何干 ?

發新話題