18 12
發新話題

第三次足球討論: 車路士0:0曼城

[Close]

第三次足球討論: 車路士0:0曼城

琴日我記錯,今日就冇錯LA
00:00車路士大戰曼城
網址
http://www.360bo.com/live/yingchao/2012-11-26-60438.html
歡迎吹水
車路士0:0曼城
http://www.fanpiece.com/chelsea/c1071915.html
另外16分鐘車迷感謝迪馬提奧全場起立鼓掌
http://www.fanpiece.com/chelsea/c1071920.html

等睇波~
一陣落街買定M記睇波食

講下我點睇
賓尼迪斯,我其實對佢冇咩信心
我比較中意迪馬堤奧的防守打法,但車仔防守出左D問題
重有今場我想睇王子有冇表演,因為賓尼迪斯之前教過佢
睇下新人事,有冇新作風 (我想睇馬連阿~!!!!)

防守打法唔係唔好
但班主想要攻擊

上半場

1分鐘,車入一開波就有攻勢 加油
3分鐘,雷斯交失波,a高解圍,角球但冇人到
6分鐘,拉美利斯好在夠勤力要住左阿古路進攻
9分鐘,費托同人爭波,吹左費托
12分鐘,夏薩特係前場比人推跌左
13分鐘,費托射門但冇力,祖赫特末收
14分鐘,又係大衛雷斯,散中自己隊友,角球又係冇事
16分鐘,全場球迷一齊拍手, 支持迪馬堤奧 好感動
20分鐘,施華頭鎚攻門,高出
喂喂,又係雷斯

死,個球證 係傻仔黎   :'( :'(

回復 6# 的帖子

睇左10幾分鐘冇咩特別野

引用:
原帖由 abc111ab111 於 2012-11-26 00:18 發表
睇左10幾分鐘冇咩特別野
佢好出名嫁波@@

始終,車仔無左強勢球員係好難有攻勢....

回復 8# 的帖子

希望今場冇事
23分鐘,馬達進攻.......比人拎左個波

回復 9# 的帖子

馬連
冇左林8真係有D唔掂
27分鐘,阿古路射門,中人彈出
見到泰維斯熱身
30分鐘,馬達角球,比祖赫特打走
31分鐘,馬達想比A高,但A高接到
36分鐘,迪斯高射門,施治救到
38分鐘,車仔罰球雷斯射,又係冇力,祖赫特接實

引用:
原帖由 abc111ab111 於 2012-11-26 00:29 發表
馬連
冇左林8真係有D唔掂
27分鐘,阿古路射門,中人彈出
見到泰維斯熱身
30分鐘,馬達角球,比祖赫特打走
31分鐘,馬達想比A高,但A高接到
以前無馬達,阿古路果D球員,林柏係一個好好的自由球手
加陣林柏都就快走,你睇下現時D分波好差

回復 12# 的帖子

分波係差左
但好在有Oscar,都叫有一D分波(當然唔夠林8好)
41分鐘,阿古路頂,比施治接實
43分鐘,費托進攻,比人撞倒
44分鐘,費托搏到罰球,馬達開,費托頂,中人
補時一分鐘
見到林8同泰利
上半場完0:0

費托 強@@
仲跑得

回復 14# 的帖子

費托係有返D表現,講下上半場,
車仔有攻有守,後防雷斯好有問題,好在艾斯派古達有好表現
中場都唔係,交下左幾次波帶場下攻勢
前場F9終於有返D表現,睇黎落雨帶一帶起佢
下半場睇下佢地比唔比到入波我地睇,重有我真係好想睇馬連阿~!!!!

18 12
發新話題