24 12
發新話題

絕信會吾會出新野呀??

[Close]
引用:
原帖由 ★走夠場味 於 2012-12-1 15:40 發表
呃夠帖未呀,牙籤血
大家都甘話姐 場味弟

引用:
原帖由 Xenoglassia 於 2012-11-28 20:11 發表

比埋個link你地,唔好昆錢了

作者個網站

舊帖
你想UP乜  吾好再昆錢了
為妳做到最好

血狐哥
你暗示D咩
:「第二個009」解釋下
------------------------分界線-------------------------------------
認該5會出 007有冇人更新圖??
好想退信
但退極都唔得

出新英啦最好
你的敗因只有一個,那就是與我為敵

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-12-9 09:26 發表
血狐哥
你暗示D咩
:「第二個009」解釋下
------------------------分界線-------------------------------------
認該5會出 007有冇人更新圖??
同你無分別
我有念過更新007  不過我未有作者佢同意

我希望下個版010係忠於007而唔係009,
其實由008開始我覺得已經走錯左方向,但唔知點解咁多人迷009.
當你一開始對住敵人,完全唔知人地有咩技,可以點防?
同埋V技本身一定會構成不平衡,更新遊戲既概念唔係就係雙方平衡咩?
就算唔講呢D,假豆戒杖技BUG都應該出左2年都應該改善下啦,一直都冇...相對007,007真係完善好多,實力相若下,1on1/團戰v技極端化唔洗打都知結果,直接d講,我覺得009可以算係"小遊戲"但擺唔到上台.
希望010唔好令咁多人再失望,btw,我睇作者網站話要考試同搞其他game,010真係遙遠到不行.如果有人識更新應該接手,當學下WE都好.

引用:
原帖由 佐野 泉 於 2012-12-15 14:08 發表
我希望下個版010係忠於007而唔係009,
其實由008開始我覺得已經走錯左方向,但唔知點解咁多人迷009.
當你一開始對住敵人,完全唔知人地有咩技,可以點防?
同埋V技本身一定會構成不平衡,更新遊戲既概念唔係就係雙方平衡咩 ...
我想 不過都無佢同意

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-15 14:20 發表
我想 不過都無佢同意
你有無嘗試去聯絡佢?
如果一段時間都唔成功,其實可以後補同意既.

引用:
原帖由 佐野 泉 於 2012-12-16 00:13 發表

你有無嘗試去聯絡佢?
如果一段時間都唔成功,其實可以後補同意既.
聯絡過佢msn 成年無on過

24 12
發新話題