22 12
發新話題

對絕信1d感想

[Close]

對絕信1d感想

玩絕信都一段時間,同好多玩家都玩過.絕信唔只係一個遊戲,事實上仲培養緊你既耐性,你既思考速度,你既情緒智商.但應該好多人都唔理,一味玩玩鬧鬧..

首先由開場講起,新開既場,3/12,有d人一入就閃走(疑問),有d人入左十幾秒見無人入就走,有d人出出入入睇場,老實講不如你直接係出面等好過,引到其他人都走埋. - 人可唔可以比多少少耐性 ?

第二,開始左, ar場有人中唔想玩既英就走,有人一死就走,有d仲要單路緊,其實如果唔係神手,點解要期望自己會零死?不過又有幾多個神手會走場?走場,即係要隊友45,其實係好唔負責任好自私既行為.

第三,無團隊精神. 有d人殺人英單路對面無出唔幫路完場0殺. 有d輔英唔輔/唔識輔都算,汁主力兵300強王都可以,理所當然,掉返轉比主力汁左300/塔就粗口攻勢. 有d人唔係爆英又無象卷都唔比人爆,你爆就叮爆你個地圖,型d既就連技粗口走場. - 既然乜都想要哂,又唔玩合作既點解仲要玩5v5? 應該興1on1, 無人搶你汁你又有得單, 最開心?

第四,亂炮人. 死,輸就話對面廢,七,雖然我團友會咁講但講笑,但街場有幾多個同你講笑? 有次對面某人宮本我果汁,開始無耐就話[新手打新手],比我殺幾次就話[唉,最衰d垃圾隊友,搞到比肥料果汁屠],最後10殺走場,我雖然只係2x殺死2,但how come肥料..係咪d人已經玩到語無倫次..

不過,我都見過好多有品既人,有d人會讓人單讓人cp,有d人會讓兵讓塔讓強王明明自己打到紅血,有d人會指點隊友點玩點做,有d人會輔弱既殺人,有d人就算比人亂鬧都選擇沉默,因為明知鬧戰係於事無補..

我無係呢度識到幾多朋友,因為當咁多人無品既時候我都唔想去識.但曾經都遇到一個好好好人...

希望無團人士可以考慮下入團/開團,可以搵團友玩之餘又限制自己唔走場.
有品無品,一念之差,而這一切行為只會反映你本人的品格.
如果你還是選擇繼續無品下去,其實你玩完都唔會覺得快樂.

好多字
努力地睇唒@@
話哂大家刀做個隊友對手
我最認同第一點...想98一場刀難
人不犯我,我不犯人,若人犯我,禮讓三分,人再犯我,我還一針,人還犯我,斬草除根

甘似講緊我既佐野

引用:
第四,亂炮人. 死,輸就話對面廢,七,雖然我團友會咁講但講笑,但街場有幾多個同你講笑? 有次對面某人宮本我果汁,開始無耐就話[新手打新手],比我殺幾次就話[唉,最衰d垃圾隊友,搞到比肥料果汁屠],最後10殺走場,我雖然只係2x殺死2,但how come肥料..係咪d人已經玩到語無倫次..
拿 我唔會咁話人咖

一: 一世走場,一世肥料
二: 好多人都輸波賴地硬,賴唔賴唔緊要,問左自己玩成點先好賴

引用:
原帖由 ˇDrunKard℡- 於 2012-11-27 23:58 發表
甘似講緊我既佐野
邊part先? A_A
引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2012-11-28 01:52 發表

拿 我唔會咁話人咖
你又好似係喎

支持。
I told the world one day I would pay it back.

支持 好有文彩@@
你講既野全部都好認同

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 佐野 泉 於 2012-11-27 22:37 發表
玩絕信都一段時間,同好多玩家都玩過.絕信唔只係一個遊戲,事實上仲培養緊你既耐性,你既思考速度,你既情緒智商.但應該好多人都唔理,一味玩玩鬧鬧..

首先由開場講起,新開既場,3/12,有d人一入就閃走(疑問),有d人入左十 ...
第三同四最有同感
不過我以前都係 冇乜資格話人
好想退信
但退極都唔得

有品真系好重要,,,個個都冇品既話就吾洗玩

講左好多人既心聲
按圖進入團版:)

開一場容易,完一場難
唔係fd嘅話,好難完場

引用:
不過,我都見過好多有品既人,有d人會讓人單讓人cp,有d人會讓兵讓塔讓強王明明自己打到紅血,有d人會指點隊友點玩點做,有d人會輔弱既殺人,有d人就算比人亂鬧都選擇沉默,因為明知鬧戰係於事無補..
一定有我份啦

果然係泉哥

引用:
原帖由 ˇDrunKard℡- 於 2012-11-30 19:21 發表

一定有我份啦
有你份呀!... 好似 |||(=.=')...

22 12
發新話題