發新話題

為何家事會有別人借此上位抽水?

[Close]
引用:
原帖由 Black_Spider 於 2012-12-5 21:42 發表
做咩拎我條女張相做你簽名先?
有無問過我先~
其實我唔想用佢架
因為搵唔到其他
用住先甘啦

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-5 09:44 發表
深紅血狐 答得我未? 定係你唔夠人串 只係識得去申訴區 ?

答我啦 快手好冇

點解你衰左又唔認 要屈人改左? 你答得我未 我得左你好耐了 唔好只回其他帖而扮睇唔到呢到好嗎? ...
串?e個係討論區

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-6 19:46 發表
串?e個係討論區
甘樣似乎仲未解決到個問題喎

引用:
串?e個係討論區
明串  

依家d人真係好得意 寫明問團友唔知點解又第一個答我 又唔知點解又話我改左TOPIC 又唔知點解又想拎尾彩問人係咪串?

太多點解了 要不大家約時間面對面出黎講清楚 ok?

引用:
串?e個係討論區
衰左好走啦,,~

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-7 01:23 發表

明串  

依家d人真係好得意 寫明問團友唔知點解又第一個答我 又唔知點解又話我改左TOPIC 又唔知點解又想拎尾彩問人係咪串?

太多點解了 要不大家約時間面對面出黎講清楚 ok? ...
ok我可以同你講 我只想要1個工道 如果mc天願意比1張圖我 我會認 不過無所以我要mc天同我道歉 我可以當咩事都無

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-12 22:25 發表
ok我可以同你講 我只想要1個工道 如果mc天願意比1張圖我 我會認 不過無所以我要mc天同我道歉 我可以當咩事都無
唔好意思 唔係你當咩事都冇  依家係本團唔會將此事當成乜事都冇  

mc狗一早講左圖一星期清一次  已經拎唔到 而且你講既有次 ...有次講既究竟係幾多個月前呢 ?

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-12 22:32 發表

唔好意思 唔係你當咩事都冇  依家係本團唔會將此事當成乜事都冇  

mc狗一早講左圖一星期清一次  已經拎唔到 而且 你講既事究竟係幾多個月前呢 ? ...
含血噴人到 無圖咪屈人

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-12 22:35 發表
含血噴人到 無圖咪屈人
冇啦啦屈你有咩用  會連中十年六合彩頭獎???????

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-12 22:37 發表

冇啦啦屈你有咩用  會連中十年六合彩頭獎???????
ok甘姐係話我開post話你走場無圖都得啦?

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-12 22:41 發表
ok甘姐係話我開post話你走場無圖都得啦?
請開   

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-12 22:42 發表

請開   
我先5會做埋e d 要做你自己慢慢 我要mc天同我sorry 5係你同我嘈

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-12 22:43 發表
我先5會做埋e d 要做你自己慢慢 我要mc天同我sorry 5係你同我嘈
做完扮無玩過之後要人比圖  比唔到就叫人sor ?

你做埋d陰濕野 本團重申將不會此事當作無事

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-12 22:51 發表

做完扮無玩過之後要人比圖  比唔到就叫人sor ?

你做埋d陰濕野 本團重申將不會此事當作無事
陰濕野?作_犯科 有咩係?

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-12 22:54 發表
陰濕野?作_犯科 有咩係?
請問
邊銀個講過陰濕野系作__犯科
陰濕野無一定既講法
至於佢講緊咩 你心知

發新話題