發新話題

直江D技太廢

[Close]

直江D技太廢

個人認為直應該有火神1技同JJ 2技
3技大技唔洗改
咁應該會平衡D

回鄉下執牛屎吧

老兄   
士為知己者死

引用:
原帖由 Surré 於 2012-12-3 20:39 發表
個人認為直應該有火神1技同JJ 2技
3技大技唔洗改
咁應該會平衡D
直江沒有D技
https://www.facebook.com/waisheung.wong

樓主訓醒味
團戰棄保D人 係保 信長 跟住直江 又此得知直江E隻英 係好神
膠POSE 認真左

樓主清醒一點吧
~~

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=568372&highlight=:lol:lol:lol

你唔鍾E,你咪整個出離LO

吾好成日俾d垃圾建議話乜英廢乜要吾好啦.
你估E到係LOL咩?
樓主你吾識玩就話直江D技廢...識玩直江既根本就好屈.
吾好話場主吾識出裝吾識連技??

E加D所謂建議真系又垃圾又無謂...

引用:
原帖由 ★咸水魚 於 2012-12-3 21:27 發表
:lol:lol" target="_blank">http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=568372&;highlight=:lol:lol:lol:lol:lol:lol
直江真係太廢
首先, 係基礎血量方面, 隻英既血實在太少
技能方面,
W技: 直江招1技無論1,2,3,4LV 都係得1個減移速既陣, 點解唔改做, 1/2/3/4個陣?
E技: 淨係打自身隔離果d敵人, 仲要起手, 又唔係特別高傷,點解唔改大d個範圍同高傷d?
R技: 出叮叮魔水就廢左招3技啦
T技: 範圍太細, 我覺得要800-1200範圍先夠. 最大問題係直江招技放唔準就殺唔到, 人地一行開d就收_. 同埋根本扣唔實,比人閃走. 我覺得直江放大果刻應該可以強暈2秒, 等敵人可以硬食直江招大

相信你地都好同意:lol

引用:
原帖由 [SincR].CRazY 於 2012-12-3 21:44 發表

直江真係太廢
技能方面,
W技: 直江招1技無論1,2,3,4LV 都係得1個減移速既陣, 點解唔改做, 1/2/3/4個陣?
E技: 淨係打自身隔離果d敵人, 仲要起手, 又唔係特別高傷,點解唔改大 ...
簡直無得頂

開**粗口**埋D 垃圾post **侮辱成份**9

引用:
原帖由 [SincR].CRazY 於 2012-12-3 21:44 發表

直江真係太廢
技能方面,
E技: 淨係打自身隔離果d敵人, 仲要起手, 又唔係特別高傷,點解唔改大 ...
真係正
不過點解好似好多人認真睇笑話= =

香港人特色之一

我驚你整完出泥用唔到

改到3招技都同基底

如果改到你講甘- -.
甘不如開招天生技
敵人接近你400範圍內自動魔水10秒.CD時間11秒?

發新話題