23 12
發新話題

求benecia rpg 4.25(面具rpg)

[Close]

如果係要韓文指令,幫搵埋指令,打韓文程式我有了

thz

有玩開面具rpg嗎?

我比個全韓文版你 ,

力量: -힘
敏捷: -민
智慧: -지

2轉鑰匙打 :  -create1            <--- 自己   
                    -조합1               <--- 試
                    -key                   <--- 下

合成    -조합   or   -create   <--- 自己試下  (我玩開既不是喱個全韓文版)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 2# 的帖子

thz,你係唔係係naver到單?
話時話,你會唔會有4.25英文圖的,如果有,可以唔可以比埋我

回復 3# 的帖子

我上 google 搵出黎既 .......
邊到down 我無記低

面具rpg 4.2 英文指令化版   
( PS : 4.25  同 4.2 相差唔係好大 . 玩 4.2 都可以啦 , 至於 4.25 被人改動過之後不太揾定我就唔放出黎 , 你真係想要先再 PM 我啦 !
有兩個版本(全部都係韓文不過指令英文化左)

thz你先了,真的感謝你

但係單唔到了,佢話無在個file

面具rpg 4.2 英文指令化單機版

面具rpg 4.2 英文指令化正常

咁你有冇4.2的合成裝備的攻略

我e家只係知道8王前的裝點合,但其後不知道了

回復 8# 的帖子

入場一齊玩仲好啦 ! 我自己都未合到8王............不過我大部分都知既 .
你既裝備-->   ?   級武器
                        ?   級衣服
                        ?   級頭盔
                        ?   級鞋子
                        ?   級防具
                        ?   級翅膀
                        ?   級召喚

我e家8王緊

e家,12級武
        6級防具
        -2召
        4級翅膀

小弟4轉刺客
岩岩打完8王了,e家唔知點合 --,同埋5城點去

我想問,你e隻英文版有咩指令,比哂我ok?

因為我合唔到翅膀,用指令合果隻- -

回復 10# 的帖子

我係 G G C 同人玩面具既時候 , 陣經見過頂級裝備 .  
( 武器 - - 防具 - - 翼 ) 全部紅級
召喚 -3 級
四轉 頂 Lv

咁你識唔識合- -

因為我e家真係卡在係到- -

Benecia_RPG_4.25   ( 部分漢化版 )

面具RPG 指令 :
-str X(X=1~9)     
-agi X(X=1~9)
-int X(X=1~9)
-allstr  : 把身上所有點數分配到力量
-allagi  : 把身上所有點數分配到敏捷
-allint  : 把身上所有點數分配到智力
清除地上物品(輸入後,1分鐘後清除):
-clean
自殺:
-suicide
擲骰子(只會出現1~6點):
-dice
二轉鑰匙指令:
-key
特定等級翅膀合成指令:
-unseal
.............................................................................................
4.2 多了一個指令
-info  (輸入可以看玩家等級還有一些韓文)

4.2版一開始視野預設就是150,如果覺得太遠,就自己修改吧
-view  50~150 (須空兩格再輸入數字)

回復 14# 的帖子

整左了,但未測試,唔知得唔得

你試下吧

23 12
發新話題