發新話題

我而家先知原來歡迎係甘ge意思

[Close]
引用:
原帖由 二樓包 於 2012-12-7 08:10 發表
09621345算數啦
我之前成日同你玩 你都走場嫁
邊個未走過場?  
講真如果唔係同你玩得多 記得你個名 我都會踢  

如果一個英文 同一個全數字  你會踢邊個 問大家

睇果張圖整體數值根本唔駛走場 ...
引用:
原帖由 二樓包 於 2012-12-7 10:49 發表
你面皮咁厚 唔認我無辦法  我一向玩信唔留rp+圖
特登留rp+圖去唱人地  呢d行為我做唔出
引用:
原帖由 ︱菊花茶︱ 於 2012-12-7 19:50 發表

你比返小小霸氣 佢就應該聽

做得大團 就預左D人鐘意抽水等等行為...... 但你大團B0 何必同佢地d抽水仔一般見識呢 無做過就無做過 就算解釋都唔需要互炮大家 ...
引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-12-7 11:19 發表

都唔知笑好定同情你好
團友開場踢人都要下下同人解釋,你咪好唔得閒
d小朋友鍾意吠咪由佢吠囉
洗乜理哩d人,學我咁冇視佢地咪得囉,同佢地講多都哂氣既
至於個2張中離圖,好明顯係35緊,唔洗同人解釋架 ...
不想離題,此帖不與你討論35的各種情況,
ror是聯合軍的,煩請再看一次該圖。

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.而我不知道"一個大團"的準則是甚麼。
2.指控玩家中離必須有圖有RP,是常識吧。
3.凡事皆有底線,今天若留一線,日後必好相見。

我開始微笑 以後會努力過的 很好

我都幫ror道歉吧
大家一人少句la
搞到好似你死我亡咁
好想退信
但退極都唔得

首先系人地講野絕先
人不凡_
_不凡人
常識吧

引用:
原帖由 ˇDrunKard℡- 於 2012-12-7 21:48 發表
首先系人地講野絕先
人不凡_
_不凡人
常識吧
_線有何意味o_o?

我同意第1句=D
呢頭歡迎果頭叫人吾好入場sosad
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

引用:
原帖由 ︱菊花茶︱ 於 2012-12-7 20:16 發表

吹到呢 但團同團之間融洽好緊要
沒錯 這就是重點

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2012-12-7 20:39 發表

不想離題,此帖不與你討論35的各種情況,
ror是聯合軍的,煩請再看一次該圖。

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.而我不知道一 ...
我承認我睇錯35
不過講返句公道說話
唔覺個場主有需要向樓主道歉
唔係佢錯,開場想踢邊個就踢邊個,洗鬼理你感受咩
姑且不論樓主品格,佢因個名問題入場俾人踢都唔係咩新鮮事啦
如因哩d事而開貼要人道歉
咁我只能夠講要檢討既非踢佢個d人而係樓主自己

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2012-12-7 21:57 發表

_線有何意味o_o?

我同意第1句=D
呢頭歡迎果頭叫人吾好入場sosad
原本 _  =  我
旦係事關唔係我
所以唯有用_來代表

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-12-7 22:31 發表

我承認我睇錯35
不過講返句公道說話
唔覺個場主有需要向樓主道歉
唔係佢錯,開場想踢邊個就踢邊個,洗鬼理你感受咩
姑且不論樓主品格,佢因個名問題入場俾人踢都唔係咩新鮮事啦
如因哩d事而開貼要人道歉
咁我只能 ...
純粹因為名字被踢的話,相信事情不會發展到如此地步

前因:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=566129&page=1#pid5693585

我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2012-12-8 00:23 發表

純粹因為名字被踢的話,相信事情不會發展到如此地步

前因:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=566129&page=1#pid5693585
講你地又唔信,我地不嬲對數字人有偏見ok?何況ror佢唔知你係夜夢ok?所以踢佐,就因為ed野係度嘈,我唔明你地諗乜,走唔走場這是沒人知道的答案,只有自己同個場d人知。我一早已經唔想同你地嘈,你地硬嘈我都冇辦法。
如果你話個頭歡迎個頭踢,我只可以笑出來,如果係淆就唔洗叫你地來切磋下,正常人的腦袋都應該明白。
完全純碎名字的原因被踢ok嗎?如果係要佢出來道歉,我叫佢出來去你地團版同096講翻聲sor ok嗎?
P.S小寶寶我真係唔識同你d團友溝通
佐野 泉,你地問下佢,佢入來我地幾時有唔歡迎過?就係ror唔識096係夜夢e個大團就踢佐就因為咁嘈到咁,very good。
仲有如果某人覺得我係想上位嘅話,我已經無言...解釋就等於上位,多謝你令我明白。
和平共存

本帖:
講你地又唔信,我地不嬲對數字人有偏見ok?
某帖:
放心,你來到2ser絕對開到波,根本冇需要開分身!

所謂自相矛盾是很恐怖的。
別想以「何況ror佢唔知你係夜夢ok?」作理由,這跟這是兩回事。

此事有兩名會員需要澄清一切,
ror - 為何於團長的「放心,你來到2ser絕對開到波,根本冇需要開分身!
一句下,仍然以偏見作主踢除他人?
織田﹏夜 -
為何閣下先說「放心,你來到2ser絕對開到波,根本冇需要開分身!
再後來居上 多加一句「講你地又唔信,我地不嬲對數字人有偏見ok?」?

然而,指明09621345走場的人,請馬上提供證據,
若無,則是無中生有,胡亂詆毀。
這世界上說的是證據,並不是單單一句說話便能「鋤佢入罪」。
若能,那麼法院、法官有何用處?白領薪水?

最後補充一句:
此發言乃本人以主觀及09621345立場所發表,若有過失,望能見諒。
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2012-12-8 04:00 發表
本帖:
講你地又唔信,我地不嬲對數字人有偏見ok?
某帖:
放心,你來到2ser絕對開到波,根本冇需要開分身!

所謂自相矛盾是很恐怖的。
別想以「何況ror佢唔知你係夜夢ok?」作理由,這跟這是兩回事。

此事有兩名會員需要澄清一切,
ro ...
絕對支持你所講你既
本人一向保持中立!!
見到所謂既入2ser絕對開到波(原來唔係絕對開到波)
反而原來你對數字人有所偏見(甘你不如早d講:入2ser冇問題 數字人拒絕進入)
甘米冇野囉

不過樓上有一點團長唔係代表曬成個團講野既
有陣時唔系個個團員都會上vlan睇野

好啦好啦
點解又由ror跳到二樓包再跳到織田__夜。嫁
和平la 大家開團目的5係一齊挽咩
好想退信
但退極都唔得

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-12-7 22:31 發表

沒錯 這就是重點
都係靠你地維持

請大家馬上停止討論

台服菁英 ad carry

話左你下次唔好入人場
你睇呢家搞到咁係咪衰
衰咩? 衰人地話你走場啊
咩原來我都見過你走場 你日日走我場
又要嘈黎嘈去 以和為貴
要大家彼此和諧
無中生有 呢D野就最不可得
證明清白 最好清者自清
據以上有所發表 其實只係想表達我對團友意見 只希望大家能參透"以和為貴"  ^^

發新話題