72 12345
發新話題

我而家先知原來歡迎係甘ge意思

[Close]
引用:
原帖由 泠影 於 2012-12-8 14:57 發表
話左你下次唔好入人場
你睇呢家搞到咁係咪衰
衰咩? 衰人地話你走場啊
咩原來我都見過你走場 你日日走我場
又要嘈黎嘈去 以和為貴
要大家彼此和諧
無中生有 呢D野就最不可得
證明清白 最好清者自清
據以上有所發表 其 ...
0影請馬上結束討論

台服菁英 ad carry

我最後講翻句:我想講就係,你地中立個d係咪用緊客觀的情況看?但我睇完你地的回文,完全沒有用到,我個人認為偏幫,好易看得出。
你地冇怪我咁講。
無論你地點回文我都唔會再同你地討論落去。
                                                                                                     絕筆
和平共存

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-12-8 17:22 發表
我最後講翻句:我想講就係,你地中立個d係咪用緊客觀的情況看?但我睇完你地的回文,完全沒有用到,我個人認為偏幫,好易看得出。
你地冇怪我咁講。
無論你地點回文我都唔會再同你地討論落去。
                                ...
本人從來沒有以客觀情況作回應,閣下誤會了。
所謂偏幫,請問閣下認為本人為何要偏幫09621345呢?
是因為本人已用客觀情況及雙方立場評審過一次,的確,矛盾的是你們。
然而,閣下經已絕筆,本人不追求一切回應,只望ror能作出公正回應。
或許他能私下給09621345一個回應嗎?若能夠將其事實弄清,相信雙方亦會心滿意足吧。

同時,對應純情小寶寶之要求,本人永久暫停對本帖的一切回應。
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2012-12-7 20:39 發表

不想離題,此帖不與你討論35的各種情況,
ror是聯合軍的,煩請再看一次該圖。

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.而我不知道"一 ...
7水成日秒post
PS:樓主你比人踢既咪自己開場囉......你夜夢洗怕冇人陪你玩咩

引用:
原帖由 朽木★白哉 於 2012-12-8 22:01 發表

7水成日秒post
PS:樓主你比人踢既咪自己開場囉......你夜夢洗怕冇人陪你玩咩
無謂人請不要再火上加油了

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 8-12-2012 11:31 PM 發表

無謂人請不要再火上加油了
落多D油

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-12-9 00:22 發表
落多D油
酒太多 會火足 甘會係人都知絕信區有火

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-9 00:33 發表
酒太多 會火足 甘會係人都知絕信區有火
人地話落油呀  邊係關酒事

希望呢個會係呢個post既last reply.

請完事

唔好再回覆了

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-12-9 00:22 發表
落多D油
亞絲娜請小心你言行

=.=咁都得既哈~~~~~~~

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-12-9 10:09 發表

亞絲娜請小心你言行
請唔好影衰亞絲娜
話說你個簽名想用到幾時-.-
按圖進入團版:)

引用:
原帖由 享受悲傷 於 2012-12-17 11:29 發表

請唔好影衰亞絲娜
話說你個簽名想用到幾時-.-
H傷睇完H番泥

72 12345
發新話題