23 12
發新話題

信長無差別改動

[Close]

信長無差別改動

2技

+140攻--->+140力,持續2.5秒

大技

持續時間改為30秒,總傷害不變

今次冇勁冇廢到,應該冇問題吧

$#無差別改動
2技

500傷--->500x自身既靈活既傷

大技

900/1300x自身既金錢既傷

今次冇廢到,應該冇問題吧

引用:
原帖由 pptppt11 於 2012-12-7 16:42 發表
$#無差別改動
2技

500傷--->500x自身既靈活既傷

大技

900/1300x自身既金錢既傷

今次冇廢到,應該冇問題吧

我在傷害上沒有多,又沒有少到
而你的是屈機,請搞清楚,唔好為反而反

多左的3500血同22秒魔水你打算點處理

引用:
原帖由 華麗的肉餅 於 2012-12-7 18:41 發表
多左的3500血同22秒魔水你打算點處理
+力方面,只係2.5秒你做到啲咩?而且數值上係一樣攻
大技方面,總傷害不變,就算有魔水,斷估都唔會狂追猛打
因為每秒傷害少左,要用更多時間去追人,而且大技中唔可以A人,一追等於會比人圍
比盡你只係可以講保命能力強左少少,但對平衡方面影響不大

信長招大變左拎黎走佬用完全係殺唔到人

引用:
原帖由 洛雪 於 2012-12-7 19:15 發表
信長招大變左拎黎走佬用完全係殺唔到人
又唔可以咁講,因為大技中仲可以用物品欄,可以一路追人,一路放飛標

信長招大改1秒先好
直接輸出2xxxx的傷害

引用:
原帖由 萬般的蠢事 於 2012-12-7 19:55 發表
信長招大改1秒先好
直接輸出2xxxx的傷害
有冇誋過唔中點算?

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-12-7 14:22 發表
2技

+140攻--->+140力,持續2.5秒

大技

持續時間改為30秒,總傷害不變

今次冇勁冇廢到,應該冇問題吧
+140力同時都會+140攻

30秒魔水有咩用?

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-12-7 19:08 發表

+力方面,只係2.5秒你做到啲咩?而且數值上係一樣攻
大技方面,總傷害不變,就算有魔水,斷估都唔會狂追猛打
因為每秒傷害少左,要用更多時間去追人,而且大技中唔可以A人,一追等於會比人圍
比盡你只係可以講保命能力強左 ...
既然你覺得做唔到d咩點解你仲加?
貪好玩?
根本就冇改既必要

唔錯WO 有得諗下. 140攻真係無乜用, 140力好D

引用:
原帖由  InViSiBlE  於 2012-12-7 22:17 發表
唔錯WO 有得諗下. 140攻真係無乜用, 140力好D
果然有見地

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-12-7 23:07 發表

果然有見地
不如2技改做+140攻改做+140全能持續2.5秒    大技傷害不變但持續3600秒其實都吾錯....我同作者反映佢話考慮緊改吾改
為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-12-7 23:24 發表
不如2技改做+140攻改做+140全能持續2.5秒    大技傷害不變但持續3600秒其實都吾錯....我同作者反映佢話考慮緊改吾改
唔錯WO 有得諗下. 140攻真係無乜用, 140全能好D

23 12
發新話題