17 12
發新話題

【2.1.0.2】Mimio Build建築場[西米後代] [無限期關閉中]

[Close]

【2.1.0.2】Mimio Build建築場[西米後代] [無限期關閉中]

無限期關閉中...
-------------------------------------------------------------------------------------
引用:
簡介:
冇咩好簡介...Build咪build,即係起野...
不過多數以防禦為目標,你可以起你鐘意既野,但我問準大家之後會放屍+TANK出黎,睇下邊個硬頂D順便講句,你當我係西米既後代
開場時間:不定...預計聖誕假上下午都會開,平日一定要夜晚先開
至於冇人同我玩我一定唔開...你叫我單機咩...
區域:L4D2 coop1
引用:
伺服器狀態:
使用插件:SourceMod,All 4 Dead,Build 5.5,廣告系統
預計增加:購物系統,TANK系統

電腦系統:Windows 7 64bit
顯卡:Nvidia GTX 550Ti
處理器:AMD Athlon ii x4 740
記憶體:ADATA DDR3 1333 4G(有兩條,即係總共8GB RAM)
網卡:後補
由路器:後補
引用:
傻瓜式綁定鍵(bind鍵)
Bind鍵係一樣極度方便既動作,bind左之後唔洗再手動打指令,一鍵KO,係咪好方便,現供兩個傻瓜式綁定既autoexec.cfg,考慮到有人玩法頓場(其實係因為我有玩),一個係供Mimio建築場專用,而另一個係法頓場+Mimio建築場雙用,至於其它場,抱歉我唔提供,請你自行修改了,只要將佢放入left4dead2\left4dead2\cfg(路徑人人不同,請自行變通)入面即可,你亦可以自行修改,檔案入面已有說明動作

動作說明(供使用傻瓜式bind鍵人士查看快捷鍵功能):
鍵盤按鍵 動作
[ 建築物旋轉90度
] 建築物旋轉10度
\ 建築物旋轉5度
- 移除建築物
k 開啟建築表單
l 開啟另一個建築表單
b 開啟購買表單

指令說明(供有經驗人士修改成自己喜好):
動作指令
建築物旋轉X ent_rotate X
移除建築物ent_remove
開啟建築表單say /build
開啟另一個建築表單say /build1
開啟購買表單say /buy

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

hello mimio 我記得你 如果你知道邊個ser DK建築生存 你就會知我係邊個  btw  加油mimio~

引用:
原帖由 kmy1997 於 2012-12-22 00:44 發表
hello mimio 我記得你 如果你知道邊個ser DK建築生存 你就會知我係邊個  btw  加油mimio~
多謝晒先,我記得DK場第一個都係玩佢

你GAME名係咩?以後你黎一定俾build你先

回復 3# 的帖子

我想問下有無開Ser

引用:
原帖由 神話之夜 於 2012-12-22 17:00 發表
我想問下有無開Ser
暫時未得,預計今晚/聽日

如果你只係開場 8GB就足夠了

引用:
原帖由 ivan9797 於 2012-12-22 22:26 發表
如果你只係開場 8GB就足夠了
我開場通常自己會玩埋一份,所以唔會做其他野

頂多只係回line/msn/上FACEBOOK,唔會影響到個SERVER

如果你有d咩唔明 我可以叫DK,老孫佢地幫你  

引用:
原帖由 kmy1997 於 2012-12-26 01:18 發表
如果你有d咩唔明 我可以叫DK,老孫佢地幫你  
點聯絡佢地???我有好多問題...搞唔掂呀!!!!!

回復 9# 的帖子

Mimmo,你識唔識我
我係法Ser個亂碼病毒

回復 8# 的帖子

有冇rc  ??  之類

引用:
原帖由 神話之夜 於 2012-12-29 17:34 發表
Mimmo,你識唔識我
我係法Ser個亂碼病毒
hi,我識

做咩?

回復 12# 的帖子

快d開Ser啦= =

回復 12# 的帖子

果條我都識他

我在法仔ser叫[青龍]初音未來

名係有d怪怪地

我都幾想有build起野-.-想起個飛喋.....沒野做-.-

引用:
原帖由 kmy1997 於 2012-12-29 18:10 發表
有冇rc  ??  之類
小哈比你真係友善又和藹可親

17 12
發新話題