34 123
發新話題

我要澄清我冇走過場

[Close]

我要澄清我冇走過場

我挽左war3甘耐絕對冇走過任何場.除左斷線外我呢排先挽翻..依家我晚晚零晨至朝早我都挽絕信/守城等等..
正當我岩岩想入街場挽絕信既時候.
點知開場既若火話我走場能..我正想問咩事..
佢就不斷踢我..連打字都打5到..

若火.
如果你有我既走場既証據請攞出黎,
証據就5好含血噴人.5該.

甘驚人抹黑.
I told the world one day I would pay it back.

倒數走場你估我會影相定係禁esc?
倒數走場都係斷線?

引用:
原帖由 若火﹑ 於 2013-1-4 10:59 發表
倒數走場都係斷線?
我會禁alt+a

我會趁機會 打54

台服菁英 ad carry

算吧啦 走場記名既場
唔理咩原因只要中離就當走場看
人地已經當你係走場 何必死唔要面入去解釋?
自己知道原因就可以 對得起自己

我比較想抱怨d無左決定能力既場主
有次我玩絕信 (對方稱A)
而A係敵對 而我就抽到神技狂殺人 之後GG完場
出到去有人開場 我即刻入 A都入埋
點知A入到去同場主講我係走場 之後就比人踢左 真係吹脹

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2013-1-4 14:36 發表
算吧啦 走場記名既場
唔理咩原因只要中離就當走場看
人地已經當你係走場 何必死唔要面入去解釋?
自己知道原因就可以 對得起自己

我比較想抱怨d無左決定能力既場主
有次我玩絕信 (對方稱A)
而A係敵對 而我就抽到神 ...
問題係, 如果樓主倒數走場, 唔知作為場主既你仲會唔會比佢再入?

回復 7# 的帖子

話說我講得唔清楚?
記名場 唔理咩原因只要係中離就當係走場處理
中離 = 中途離場
開始(包括5秒倒數)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>結束
        [中中中中中中中中中中途途途途途途途途途途]

引用:
原帖由 若火﹑ 於 2013-1-4 10:59 發表
倒數走場都係斷線?
我5知幾時既事.
但我5會倒數緊54321果時走.
除非你1開果時..我就走左.

引用:
原帖由 ★SKH 於 2013-1-4 23:55 發表
我5知幾時既事.
但我5會倒數緊54321果時走.
除非你1開果時..我就走左.
我好肯定係出字4秒之後你先走

引用:
原帖由 若火﹑ 於 2013-1-5 00:35 發表

我好肯定係出字4秒之後你先走
無可能.
1係我禁走果時.你又禁開始先會甘.
除左呢個我就解釋我就念5到點解你會見到我走場.

引用:
原帖由 ★SKH 於 2013-1-5 02:23 發表
無可能.
1係我禁走果時.你又禁開始先會甘.
除左呢個我就解釋我就念5到點解你會見到我走場.
我會相信我既眼睛^^

引用:
原帖由 若火﹑ 於 2013-1-5 03:51 發表

我會相信我既眼睛^^
你信5信我都好.清者自清.

有時都可能係5小心姐 比次機會人啦

食花生留名睇樓主比人洗泉@_@~

34 123
發新話題