70 12345
發新話題

我走眼==?

[Close]

我走眼==?

個夜亂收人係人都知 上次走場都收 仲有個屈我mh<深話我知 5係我等我又睇下e個
最後打左個工喜=踢左
本人在絕信區提大家亂收會有咩出現

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

HI我就係沁碎哥我post rp比你睇,你睇到我有偷裝既,我即刻退信又點話冇既話咁點先???
唔該你啦,咩事都唔知,就唔好亂吠開post,係到屈me
自己睇rp98,仲有你啲表達能力真係好有問題
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

個夜亂收人係人都知
你咁講咩意思?我收生準則:無亂你以前如何,只要入團改一律照收,如發現不改踢。
麻煩你,少少野開post,你睇完過rp再講ok?
得閑就搞下個個團,得閑又搞個個團,如果你咁鐘意搞,你唔好怪我。
和平共存

你所有行為令我覺得你十分小學_,所謂的朋友就原來係咁樣做,你已經厲害到超出我想像。
我等你你團同湘約團團戰。到時睇下邊個肯做你把槍
P.S湘約有什麼需要幫手,我樂意幫忙
留定花生位比我pls。
和平共存

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2013-1-6 22:18 發表
你所有行為令我覺得你十分小學_,所謂的朋友就原來係咁樣做,你已經厲害到超出我想像。
留定花生位比我pls。 ...
別說笑了, 25號都唔知過左幾耐, 戰都未戰

我就系想睇下佢講嘅野即使實現
和平共存

話時話,
嘈黎做乜姐,
開開心心咁打場機,
未算囉。
何必呢~~~?
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2013-1-6 22:18 發表
留定花生位比我pls。 ...
花生位
我又要我又要
人不犯我,我不犯人,若人犯我,禮讓三分,人再犯我,我還一針,人還犯我,斬草除根

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2013-1-7 12:48 發表
話時話,
嘈黎做乜姐,
開開心心咁打場機,
未算囉。
何必呢~~~?
邊度嘈邊個心照
和平共存

引用:
原帖由 黑崎★斬月 於 2013-1-7 14:06 發表

花生位
我又要我又要
同上

台服菁英 ad carry

我都要花生位
等我用論譠$收買定任何一位版主先
好想退信
但退極都唔得

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2013-1-7 16:35 發表
我都要花生位
等我用論譠$收買定任何一位版主先
同板主有咩關係? 不過我團d人潛曬水 我都無計 我好努力招生啦同埋想提夜你真係布你團人話我mh同埋我有睇rp 如果我有走眼甘我sorry先 不過你無啦啦踢我姐係點?

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2013-1-7 07:48 PM 發表
同板主有咩關係? 不過我團d人潛曬水 我都無計 我好努力招生啦同埋想提夜你真係布你團人話我mh
上次係07定唔知0幾
同你地玩佐場
之後我個邊D人話你地邊D人MH
AnL.s

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2013-1-7 19:48 發表
同板主有咩關係? 不過我團d人潛曬水 我都無計 我好努力招生啦同埋想提夜你真係布你團人話我mh同埋我有睇rp 如果我有走眼甘我sorry先 不過你無啦啦踢我姐係點? ...
算把,不想繼續同你討論落去,你繼續上位把
和平共存

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2013-1-7 19:48 發表
同板主有咩關係? 不過我團d人潛曬水 我都無計 我好努力招生啦同埋想提夜你真係布你團人話我mh同埋我有睇rp 如果我有走眼甘我sorry先 不過你無啦啦踢我姐係點? ...
我踢你,因為我有fd果陣你仲要係最遲入
你的樣子如何;P

70 12345
發新話題