發新話題

我走眼==?

[Close]
引用:
原帖由 ﹑沁ξ碎☆ 於 2013-1-7 20:44 發表

我踢你,因為我有fd果陣你仲要係最遲入
你的樣子如何;P
踢都話埋我知好無?我會自走的 我係個場想問你係咪有偷過打左小小踢左 你會搞到我以為你有偷過

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2013-1-7 20:53 發表
踢都話埋我知好無?我會自走的 個場想問你係咪有偷過打左小小踢左 你會搞到我以為你有偷過
睇完得談笑樓主表達能力係咪有少少問題呢,請問咩係個場想問你係咪有偷過打左小小踢左,真係唔知你想講咩.你rp睇唔睇到我偷裝?睇到我比個叻叻你:handshake事都未搞清楚,你就開post吹花我
樓主,你真係好小學_

引用:
原帖由 ﹑沁ξ碎☆ 於 2013-1-7 21:05 發表

睇完得談笑樓主表達能力係咪有少少問題呢,請問咩係個場想問你係咪有偷過打左小小踢左,真係唔知你想講咩.你rp睇唔睇到我偷裝?睇到我比個叻叻你事都未搞清楚,你就開post吹花我
樓主,你真 ...
打小左OK? 加上RP到我睇5清楚有D咩 入你場問又踢 甘我咪開POST 係你自己9 5答8<我都認有小小標題5岩
點都好我同你SORRY先睇5到係咪有偷裝開post  不過你甘又想點? 搞大佢?

真相大白?
建議樓主編輯內容
以免引起更多波浪

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2013-1-6 22:18 發表
你所有行為令我覺得你十分小學_,所謂的朋友就原來係咁樣做,你已經厲害到超出我想像。
我等你你團同湘約團團戰。到時睇下邊個肯做你把槍
P.S湘約有什麼需要幫手,我樂意幫忙
留定花生位比我pls。 ...
花生位100元  
----------------------------------------------------------------------------------------------------
引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2013-1-6 23:47 發表

別說笑了, 25號都唔知過左幾耐, 戰都未戰
某人誇下海口25號將湘約打散果時有人以為有人幫十分串咀 點知原來冇人幫就.....
不過我團d人潛曬水
----------------------------------------------------------------------------------------------------
引用:
原帖由 黑崎★斬月 於 2013-1-7 14:06 發表

花生位
我又要我又要
花生位100元

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2013-1-7 16:24 發表

同上
花生位100元

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2013-1-7 16:35 發表
我都要花生位
等我用論譠$收買定任何一位版主先

花生位1000

------------------------------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 ﹑沁ξ碎☆ 於 2013-1-7 20:44 發表

我踢你,因為我有fd果陣你仲要係最遲入
你的樣子如何
踢人要講架咩??唔係好熟要fd位就踢架啦  
最遲入就更加啦

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2013-1-7 21:36 發表
打小左OK? 加上RP到我睇5清楚有D咩 入你場問又踢 甘我咪開POST 係你自己9 5答8
搞大的是你 不過某人已習慣這樣 想先發制人也見怪不怪

搞大佢?你係咪又要打散埋我個團 如果係咁嘅話比個時間我,我等著你
送多你一句:你的行為如何,你的日子也必如何

和平共存

引用:
原帖由 風過無痕 於 2013-1-8 06:47 發表

花生位100元  

某人誇下海口25號將湘約打散果時有人以為有人幫十分串咀 點知原來冇人幫就.....
不過 ...
冇咁多$$.....
100$la
我都好憎d人無故踢人
好人既會:「龍行 借個位 有FD
不過某某團d人[一定5係夜夢(先註明 )]都係即踢
理得你三七二十一 總之就踢左先
毫無反省
好想退信
但退極都唔得

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2013-1-8 10:48 發表

冇咁多$$.....
100$la
我都好憎d人無故踢人
好人既會:「龍行 借個位 有FD 」
毫無反省 ...
比我呢,
我都廢事特登打字叫人比位,
而家d人好得意咖,
我踢左佢,
佢會入番黎叫我下次要位就同佢講聲, 唔好踢,
但係當我好聲好氣叫佢, 佢地又會唔走咖,

所以計我話, 都係省啖氣,
直接踢算

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2013-1-8 11:45 發表

比我呢,
我都廢事特登打字叫人比位,
而家d人好得意咖,
我踢左佢,
佢會入番黎叫我下次要位就同佢講聲, 唔好踢,
但係當我好聲好氣叫佢, 佢地又會唔走咖,

所以計我話, 都係省啖氣,
直接踢算 ...
此類人極多
引用:
原帖由 龍行天下009 於 2013-1-8 10:48 發表

冇咁多$$.....
100$la
我都好憎d人無故踢人
毫無反省 ...
HKD
引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-7 16:52 發表
哈~垃圾團一個笑死我 湘約團d人 你地同我小心
小心d咩 ???????? 比PSC咬嗎?

引用:

冇咁多$$.....
100$la
我都好憎d人無故踢人
毫無反省 ...
HI神手哥

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2013-1-8 07:46 發表
搞大佢?你係咪又要打散埋我個團 如果係咁嘅話比個時間我,我等著你
送多你一句:你的行為如何,你的日子也必如何
代答 : 不過我團d人潛曬水  

引用:
原帖由 風過無痕 於 2013-1-8 12:18 發表

代答 : 不過我團d人潛曬水  
多重影分身術頂住先

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2013-1-8 12:19 發表

多重影分身術頂住先
八變怪

引用: