發新話題

[閒聊] PUZZLE AND DARGONS -P.1更新左

[Close]
引用:
原帖由 hhjj22 於 2013-1-31 19:17 發表
慢慢來不用緊 對了飛豬加我一下
ID:123 323 405
我隊長對任何前期也有不錯的用途,只要有消珠就回2070血
等我一下,收工就加你

剛過關又可以抽獎拉, 5星 但 看圖(無言中)
& 大家加我吧

hhjj22, 顯示你人數已滿,不能添加也.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 137# 的帖子

這作用不大
人稱廢金

小飛豬玩P&D似好勁咁啵
/\/\/\/\
\ ★﹑塗鴉.   /
   \____ _/

引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-1-31 19:46 發表
剛過關又可以抽獎拉, 5星 但 看圖(無言中)
& 大家加我吧

hhjj22, 顯示你人數已滿,不能添加也.

加左你 幫手UP LV

回復 137# 的帖子

我都加左 剛洗左隻綠奧丁翻黎 好爽中108.940.590

唉 點解甘多人中到奧丁 好sad
抽左4次 全部垃圾 嘆

有冇神手今日打到mk2
打左10幾場上級都吾出

回復 142# 的帖子

我6抽完之後 洗左20幾次-.- 吾算容易囉

今日d fd最多奧丁同濕婆

47lv抽得一粒金蛋

家下re左gAME                       

飛豬CARRY

又話
▲印度神、北歐神、奧丁系扭蛋出現率超絕3UP
★魔法石扭蛋.光系扭蛋超絕UP (至2月1日11:00)
我抽3次 1隻廢蛋 一隻木龍 一隻暗奶
有粽燒鵝滅團收生
團版
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=686  
入團請加M群:D
[email protected]

我岩岩安裝左了.第一次抽野中左隻
No.362...有冇人話比我知係咩--見到20倍光攻好似好勁但係入唔到佢落部隊到...岩岩又抽左隻No.370,,好令女...

好友+++

引用:
原帖由 阿平 於 2013-2-1 02:04 發表
我岩岩安裝左了.第一次抽野中左隻
No.362...有冇人話比我知係咩--見到20倍光攻好似好勁但係入唔到佢落部隊到...岩岩又抽左隻No.370,,好令女...

好友+++ ...
串完未???  阿平
雙子 同 木奧丁

玩左2日都算上手,分享目前自己的主要打法

先看圖1

打Boss 前或者 關卡時儘量等寵物技能cd 好, (一字訣--->拖)
達到(圖1)效果,如下:

1 . 天空騎士 主寵 (光屬性+2倍傷害)  (9回合暗轉光) <--這種玩法必要因素

2 .人魚   (10回合火轉回復)

3 . 白盾女神 (11回合回覆轉光)

基本上,我能夠打的關卡, 所有boss 都是秒殺.

光屬,相剋只有暗 , 加上主寵+2倍傷害 ,優勢明顯

運氣差,還沒有其它勁寵 . 希望可以在這個基礎上繼續提升,

發新話題