26 12
發新話題

[閒聊] PUZZLE AND DARGONS -P.1更新左

[Close]

唔知點單
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
人生得意須盡歡 莫使金樽空對月...    kelb.    ♥
[/URL]

引用:
原帖由 超人B-) 於 2013-1-13 10:49 PM 發表

吾系APP STORE 玩
單就單左  但係唔明講咩?
人生得意須盡歡 莫使金樽空對月...    kelb.    ♥
[/URL]

我睇唔明發生咩事
[/URL]

我較左日本時間先玩到
但係成日快一個鐘好麻煩……
有冇得唔較?
[/URL]

唔識日本 好多時都亂咁禁

但係我唔知做咩有隻44LV 既冰 好似幾屈機
[/URL]

[/URL]

我諗呢個係ID
加我
[/URL]

唔識玩唔識合野SOSAD
[/URL]

引用:
原帖由 hhjj22 於 2013-1-15 06:43 PM 發表
其實漢唔漢化都係咁
有個裝出曬D中文資料,加上D技都差唔多
好易上手

PS:大天照ID 每回合回千八血 123323405
嘩..大佬你隻大天照真係爽到冇朋友
機孚有你就嬴硬
[/URL]

點解進化唔到
[/URL]

引用:
原帖由 超人B-) 於 2013-1-18 02:34 PM 發表

未max
要升到佢最top level ?
[/URL]

引用:
原帖由 hhjj22 於 2013-1-20 05:15 PM 發表
有人送禮給我了
先謝你的+蛋
客乜氣
有你隻大天照都冇咁易卡關
BTW宜家打王有時比人秒 lol 救命
[/URL]

點加cost?

都唔夠用
[/URL]

重玩左 . 搵人加返我

102 722 594
[/URL]

引用:
原帖由 蜂后. 於 2013-2-1 05:20 PM 發表
因為有能力值限左.我都吾識講

只要你除哂你所有寵.再放奧丁.應該放完奧丁可以放多2隻廢寵           
佢唔係未夠LV用咩?
[/URL]

26 12
發新話題