24 12
發新話題

各位前輩教教我玩絕信

[Close]

各位前輩教教我玩絕信

各位前輩我想學玩絕信我都入過d絕信場,都唔識玩
可唔可以教教我
我想將我問既問題分類,方便前輩解答小弟d問題
1)我識玩程度只係>一開始買電卷同一條褲>????之後要點做?(如果可以的話,希望前輩教詳細d)
2)一開始電卷同褲係用馬買定用英雄?
3)打後d裝用馬買定英雄?
4)用背包裡面d物件其實用滑鼠使用or鍵盤數字鍵使用好?
5)一開始升英雄既技能係攻擊技or咐加自己能力既技能?
6)點解有時我敵人英雄都未見到就比人殺左?如果係我個人問題,可以點改善?
7)我見到d叻既人5分鐘就可以殺左成10個人...點做到?
8)守上中下路d分別係邊?
9)點可能玩得叻d?

引用:
原帖由 王者‧‧‧ 於 2013-1-20 11:44 發表
各位前輩我想學玩絕信我都入過d絕信場,都唔識玩
可唔可以教教我
我想將我問既問題分類,方便前輩解答小弟d問題
1)我識玩程度只係>一開始買電卷同一條褲>????之後要點做?(如果可以的話,希望前輩教詳細d)
2)一開始電卷 ...
你有冇玩過信長之野望

有冇玩過LF2  同埋Crazy LF2
if 冇玩過,,
建議你先好好認識所有英雄既技能 - 唔需要詳盡  但係要知效果

1)電卷褲之後  一般都係出閃介  水  仙豆   之後就睇你玩咩英雄   同賣對面有咩英雄 i.e.  打加仔服仔要出石 etc.
   介杖刀係而家好common既裝   功能係緩慢敵人 / 回自己血and mp  係好有用的  可以試下出
2)用馬放地下再出英再汁係最快既方法  但係快刀唔係快好多= =
   有機會比d傻仔汁你裝  但正正常常戈d刀唔會咁做
   結論  睇自己習慣
3)睇你買咩裝  屋企先出到戈d 就可以用馬既  不過小心佢送過黎戈個路線  小心比人殺馬  有d場係會唔禁汁裝的
  買神裝 / 出面買既裝既  就最好用英雄買
4)絕對係用keyboard  用作連技
5) 唔同英雄唔同玩法  要自行參透  所以你要玩多d
6)有機會係範圍技   i.e. 竹中大技  本如大技
   有機會係自己走光而唔知

強烈建議唔好亂話人MH
7)個人勁 / 對面廢就做到
8)分別....cp同camp位既分別吧
9)玩多d.

入我地rc 可以親身教你

台服菁英 ad carry

熟能生巧,玩多D就OK

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2013-1-20 11:54 發表

你有冇玩過信長之野望

有冇玩過LF2  同埋Crazy LF2
if 冇玩過,,
建議你先好好認識所有英雄既技能 - 唔需要詳盡  但係要知效果

1)電卷褲之後  一般都係出閃介  水  仙豆   之後就睇你玩咩英雄   同賣對面有咩英雄 ...
我係唔係應該玩野望先...
圖,紅色係右手,紫藍係左手..咁左手咪好唔得閒..定係我既擺位錯左
MH係....??
cp其實幾lv打/幾時打?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 王者‧‧‧ 於 2013-1-20 21:04 發表

我係唔係應該玩野望先...
圖,紅色係右手,紫藍係左手..咁左手咪好唔得閒..定係我既擺位錯左
MH係....??
cp其實幾lv打/幾時打?
冇玩野望既刀唔怕

冇錯位

係的確好唔得閒

MH = MAP HACK  =   全圖視野

cp幾lv打刀ok  同兵仔差唔多姐

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2013-1-20 21:07 發表

冇玩野望既刀唔怕

冇錯位

係的確好唔得閒

MH = MAP HACK  =   全圖視野

cp幾lv打刀ok  同兵仔差唔多姐
但係會唔會玩野望練下先會好d
通常d場都隨機英..咁咪難練..仲要唔同組d英都唔同..玩果陣又唔知買咩裝又唔知邊到合...

你不如入我地rc
我地話哂絕信團
你應該好快會熟
有我地帶住你好難輸

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2013-1-20 22:42 發表
你不如入我地rc
我地話哂絕信團
你應該好快會熟
有我地帶住你好難輸
無咪>.>.......

引用:
原帖由 王者‧‧‧ 於 2013-1-20 21:20 發表

但係會唔會玩野望練下先會好d
通常d場都隨機英..咁咪難練..仲要唔同組d英都唔同..玩果陣又唔知買咩裝又唔知邊到合...
1.有自選場

2.睇個人
有一定既野望資歷
會對技能裝備既大概效果更易上手
不過我會建議直接練絕信
絕望係由野望修改
部分技能和裝備既數值經過倍化
用法完全不同

3.買裝地點主要有雙方溫泉
上中下三條路中心
和上下CP區域的兩間名刀鋪

如果想知道更詳盡既玩法可以回帖詢問

引用:
原帖由 王者‧‧‧ 於 2013-1-20 22:47 發表

無咪>.>.......
無mic都可以
歡迎入黎問同埋一齊玩.
因為甘可以教得快d
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

夜夢琉璃歡迎新玩絕信既人
為避免你街場比人屠

最大既大話

想當年    我地既喃嘸佬.....   

入泥na  我地會教你.

癲架
成班友係度叫人入RC

24 12
發新話題