28 12
發新話題

仲慘過NG場..

[Close]
引用:
原帖由 花汶 於 2013-2-3 20:29 發表
我唔知幫過幾多1100-1400既人升-.-

我真係唔明點解你地話場場比人雷   因為真係屠殺
因為你已經超越左呢個分數
你叫12~14 落 900分打 佢地一樣屠唔到對面

放圖最後一張
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
id"Welose

好耐冇打積分~太耐冇打搞到唔敢再打
奇策士とがめ。

講真 你比toyz打金銀場
有d troll友係度 佢都唔會場場嬴

引用:
原帖由 蛋糕迪 於 2013-2-11 02:30 發表
講真 你比toyz打金銀場
有d troll友係度 佢都唔會場場嬴
我只能說    幾個月前
toyz有場打西門     (場內所有人都2200+)
上下路隊友仲要崩晒線  輸起馬10殺+ 塔同小龍     佢中後期一個4連殺逆轉左carry全隊
佢果場玩球女
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2013-2-11 02:46 發表

我只能說    幾個月前
toyz有場打西門     (場內所有人都2200+)
上下路隊友仲要崩晒線  輸起馬10殺+ 塔同小龍     佢中後期一個4連殺逆轉左carry全隊
佢果場玩球女 ...
尋日 toyz 同西門又對敵

結果最後一場會戰輸左

佢果場玩球女
Rose.

引用:
原帖由 RoSe.YiN 於 2013-2-11 03:04 發表

尋日 toyz 同西門又對敵

結果最後一場會戰輸左

佢果場玩球女
Yes
所以就係    技術幾強大都好,總有贏有輸       呢隻game唔可以用算式黎計,隨機性好高
等同於擲骰仔          我試過連續3次會戰對面都5隻殘血 100血以下走甩  最後比人偷巴龍輸埋
如果場場都係你贏   一早就世界冠軍10年衛冕啦

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2013-2-11 03:27 發表

Yes
所以就係    技術幾強大都好,總有贏有輸       呢隻game唔可以用算式黎計,隨機性好高
等同於擲骰仔          我試過連續3次會戰對面都5隻殘血 100血以下走甩  最後比人偷巴龍輸埋
如果場場都係你贏   一早就世 ...
知唔知tpa 家陣個d人改左咩名

我正系知bebe 用緊 炮娘

引用:
原帖由 Believe. 於 2013-2-11 03:29 發表

知唔知tpa 家陣個d人改左咩名

我正系知bebe 用緊 炮娘
this?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 7171 於 2013-2-11 10:11 發表
this?
佢mean tpa d人小號咩名
以我所觀察

摸史特克= misatake
得罪老納還想跑 = 丁特
逼逼乙史耳豆格   崔詩塔娜= bebe
zyot  我只會玩枷蘿 = toyz

仲有其他高端高手
hsuann = 明日早晨

relaxing=stanley

autonomy=mc_jackson

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2013-2-11 12:20 發表

佢mean tpa d人小號咩名
以我所觀察

摸史特克= misatake
得罪老納還想跑 = 丁特
逼逼乙史耳豆格   崔詩塔娜= bebe
zyot  我只會玩枷蘿 = toyz

仲有其他高端高手
hsuann = 明日早晨 ...
原來

得罪老納還想跑 = 丁特 .........................

28 12
發新話題