發新話題

[交流] 寫輪眼有多大威力?

[Close]
引用:
原帖由 ☆_Ho〥 於 16-2-2013 14:02 發表
佢應該將紫色改左做藍色@@
斑果個須佐係黑色架咩///(唔清楚 求答)
班果個唔知,未有動畫

戈D時間.點解你會知= =

依D野無得講

月讀 天照 神威用太多會盲.而且查克拉流失太快
須佐能乎 並不是完全無敵 都係可以被打穿的 而且全身細胞劇痛
作為代價
伊邪那歧非到絕境相信都唔會用 伊邪那美非遇到幻術高手都唔會用  因為2者代價故太大

引用:
原帖由 愛忘情. 於 18-2-2013 01:04 發表
戈D時間.點解你會知= =
咩叫戈D時間?
引用:
原帖由 約修亞 於 18-2-2013 09:03 發表
月讀 天照 神威用太多會盲.而且查克拉流失太快
須佐能乎 並不是完全無敵 都係可以被打穿的 而且全身細胞劇痛
作為代價
伊邪那歧非到絕境相信都唔會用 伊邪那美非遇到幻術高手都唔會用  因為2者代價故太大 ...
月讀 天照 神威用太多會盲
答︰永恆萬花筒寫輪眼/輪回眼可以解決E個問題

而且查克拉流失太快
答︰宇智波族天生擁有強大的查克拉,流失不成問題

須佐能乎 並不是完全無敵都係可以被打穿的
答︰邊個可以打穿真班的完全體須佐能乎呢?

而且全身細胞劇痛作為代價
答︰係掛,不過後期又唔覺得佢地痛的

伊邪那歧非到絕境相信都唔會用
答︰對手秒到自己就會用

伊邪那美非遇到幻術高手都唔會用
答︰係抗幻術高手先會用

寫輪眼根本就因人而異

1邊個可以打穿真班的完全體
須佐能乎呢?
須佐的確係可以打穿不過唔係完全體.照你意思講依個已經唔係寫輪眼的強大.係叫輪迴眼或班的強大.班完全體須佐咁巨大都唔知關唔關輪迴眼事.佐助永恆眼放出來完全體須佐完全兩回事
2伊邪那美本身就係為左抗衡宇智波伊邪那歧而出目的就係要經常用伊邪那歧既人接受現實.
鼬都講左依個術本身因為太高風險而且仲會失明先會被禁
3而且全身細胞劇痛作為代價
主觀同作者問題不想再講
4宇智波族天生擁有強大的查克拉,流失不成問題?
鼬對佐助果時.連發天照當場要企係度休息.鼬有病而且加上放水證明實力唔差得去邊
難道又要講班先叫強大?
月讀用完全睇邊個用同對邊個.班對五影果時的確係有用.但係對初代火影輸贏咈邊個知?

咁多瞳術伊邪那歧最有用

寫眼輪邊夠主角隻眼勁
...
願你亦看清楚

甘佐佐同團撞打又點計?

其實月讀 天照 神威用得多都會失明.. 都唔知係咪嚇讀者=.=
有邊次佐助 卡卡西 鼬打到興起果陣  唔係 隔一陣就用一次 之後係到喘一陣氣 就再開過

體術gg
最新果集漫畫,四個火影夠秒殺曬。

須佐能乎呢?
須佐的確係可以打穿不過唔係完全體.照你意思講依個已經唔係寫輪眼的強大.係叫輪迴眼或班的強大.班完全體須佐咁巨大都唔知關唔關輪迴眼事.佐助永恆眼放出來完全體須佐完全兩回事
答︰又係BO,唔記得完全體要輪迴眼tim

2伊邪那美本身就係為左抗衡宇智波伊邪那歧而出目的就係要經常用伊邪那歧既人接受現實.
鼬都講左依個術本身因為太高風險而且仲會失明先會被禁
答︰鼬用伊邪那美對付唔色伊邪那歧的兜

3而且全身細胞劇痛作為代價
主觀同作者問題不想再講
答︰不回答

4宇智波族天生擁有強大的查克拉,流失不成問題?
鼬對佐助果時.連發天照當場要企係度休息.鼬有病而且加上放水證明實力唔差得去邊
難道又要講班先叫強大?
月讀用完全睇邊個用同對邊個.班對五影果時的確係有用.但係對初代火影輸贏咈邊個知?
答︰初代火影打班,好快有得睇

引用:
原帖由 ksleung 於 2013-2-18 19:04 發表
體術gg
最新果集漫畫,四個火影夠秒殺曬。
我諗得初代會去LO
其他3代應該唔會去
大蛇叫佢地出黎都係想問話

啲人用到先得架 個個實力 天分都唔同 如果唔係未有幾千萬個班 鼬 佐助
樓主太天真:lol
唔通比你有隻寫輪眼你就開到須佐 kai子

須佐能乎原來可以當尾獸裝甲加上去

引用:
原帖由 spiker 於 2013-2-18 22:02 發表
須佐能乎呢?
須佐的確係可以打穿不過唔係完全體.照你意思講依個已經唔係寫輪眼的強大.係叫輪迴眼或班的強大.班完全體須佐咁巨大都唔知關唔關輪迴眼事.佐助永恆眼放出來完全體須佐完全兩回 ...
2個到.
都話左要人地接受佢改變唔到既事實囉
邊位啊你;"??

發新話題