發新話題

退卡戰

[Close]
引用:
原帖由 EteR_俊爺 於 2013-2-21 21:56 發表
真係可憐
依家d人真慘
可以唔記得自己打過果字2次
sosad
你up咩?
仲有你燥完低味姐?好悶 ,又要問人打唔打,話左唔打又要嘈wo,唔知有咩好嘈~咁中意係度攪風攪雨ge?又要拎面,拎唔到面又要吠 曬我時間

FF

我想知道你的實力,can you show?

回復 31# 的帖子

比我呢d唔知噶人睇下你噶實力吧。。。

引用:
原帖由 霸氣灬WInG 於 2013-2-21 23:12 發表
我想知道你的實力,can you show?
好lo咁多人叫玩1場咁多,好比rc我

引用:
原帖由 小雲和小吉 於 2013-2-21 23:19 發表
比我呢d唔知噶人睇下你噶實力吧。。。
只接1個 好悶

回復 10# 的帖子

wow 估唔到又一個用文字評審人地實力如何既人 同ky>o 班狗仔一樣wo~ 一<乜打機都要面?你係邊位呀??萬人迷? 二 <我只不過表達我心中既不憤 又如何見得 我又係一個無文化既 人呀?難道你係神仙?三 實力去到邊 打場11交流下lo 呢家樣講多無謂?仲有你退得卡 唔比可以玩返卡既??醒目! 你一言既出駟馬難追 究竟其實你知知這句意思嫁??係要無料係到4條  扮野之前先念好自己乜能野料先啦  贈你一句啦萬人迷 工欲善其事,必先利其器  技術見真章

聽日02/pm我都可以唔記得左rc幾多

回復 38# 的帖子

wing豬 唔洗你出手 交比我

好的。v3v               好耐冇見  我掛住玩九陰真經          聽日一齊玩下啦

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-2-21 23:28 發表
wow 估唔到又一個用文字評審人地實力如何既人 同ky>o 班狗仔一樣wo~
wow 估唔到又一個用文字評審人地實力如何既人 同ky>o 班狗仔一樣wo~  
一<乜打機都要面?你係邊位呀??萬人迷?
二 <我只不過表達我心中既不憤 又如何見得 我又係一個無文化既 人呀?難道你係神仙?
三 實力去到邊 打場11交流下lo 呢家樣講多無謂?仲有你退得卡 唔比可以玩返卡既??醒目! 上邊講個2樣,咪又係想我落答去弟3條同你11交流,對住你呢d人你係要同我打11 我就係唔同你打11?點樣?
你一言既出駟馬難追 究竟其實你知知這句意思嫁??原出於《論語‧顏淵》,指一句話說了出口,即使用四匹馬拉的車子,也追不回來。比喻說了出口的話,難再收回。咁我話唔打卡就唔打卡,係點?同你地打係人情唔打係我既權利要我曬時間同你地玩?
係要無料係到4條  扮野之前先念好自己乜能野料先啦 <<<<咪又係想我落答同你11
  贈你一句啦萬人迷 工欲善其事,必先利其器  技術見真章
子曰:工欲善其事,必先利其器。居是邦也,事其大夫之賢者,友其士之仁者, 比喻要做好一件事,準備工作非常重要。
姐係我開個post退卡都要準備,咁認真做咩?  要準備比人炮?明白曬  你原來係king of the 炮:handshake

引用:
原帖由 霸氣灬WInG 於 2013-2-21 23:29 發表
聽日02/pm我都可以唔記得左rc幾多
pm左你喇,

做咩會發生口角架,大家開開心心玩唔好係要係到嘈

引用:
原帖由 rAiN◆美咲 於 2013-2-22 00:22 發表
做咩會發生口角架,大家開開心心玩唔好係要係到嘈
唉...開開心心退卡都攪到咁,
一隻手拳拍唔響,D人唔中意可以禁上一頁,係都要留言嘈

回復 5# 的帖子

咩抽水 真心嫁  點睇我都唔係咁個人

發新話題