發新話題

退卡戰

[Close]
引用:
原帖由 天使狙擊手 於 2013-2-22 20:54 發表
吹咩?哦。你咁自大做乜?淆就淆la你吾係淆字都吾識打?
淆字識唔識打關你咩事

引用:
原帖由 天使狙擊手 於 2013-2-22 20:58 發表
衣D叫禮貌。你吾係連禮貌都吾識呀?你小學?
咁就叫禮貌?咁當我唔識

回復 76# 的帖子

你同我講野bo點會吾關 ~

回復 77# 的帖子

悲哀。禮貌都吾識就串人 sad

引用:
原帖由 天使狙擊手 於 2013-2-22 21:01 發表
你同我講野bo點會吾關 ~
我係講緊打個字識唔識 識唔識你事,

引用:
原帖由 天使狙擊手 於 2013-2-22 21:03 發表
悲哀。都吾識就sad
禮貌??串人?? 2者有關係?試舉例說明之

[quote]原帖由 ★D0nE★ 於 2013-2-22 20:59 發表

淆字識唔識打(關你咩事)你咪令我誤會lo。

回復 81# 的帖子

因為禮貌一開始就要學好。你連禮貌都未學好就串人替你悲哀。咪咁快潛la

引用:
原帖由 天使狙擊手 於 2013-2-22 21:15 發表
因為禮貌一開始就要學好。你連禮貌都未學好就串人替你悲哀。咪咁快潛la
禮貌一開始就要學好。呢個我明  
禮貌都未學好就串人??姐係要學好禮貌先可以串人咩道理

回復 81# 的帖子

重點係你話
(依家d人實在太低實力,又走場,差唔多場場都win ge)

(好多人都叫我留低)
我只可以講無人想知你退卡,好多人??邊個,請講出人名!!
你打新手我唔怪你~_~
比人崩潰過未?_?
我都知你未~~~~~~你今自大~~~

D炮狗,成日吠悶唔悶

回復 84# 的帖子

咪一個好道理o_O所以先話你悲哀0.0

回復 85# 的帖子

哈哈 人地見識小 莫怪莫怪   樓主我同你講 你唔想做魚毛就立即係立即似返個男人堂堂正正唔好回避我地既所需 唔好係到講廢話  你笑我地 我地何嘗又唔係笑你呢個土立 圾  淆低 扮野 玩家如果你真係有實力令我佩服  我小狼就立即叫哂全人退post 我小狼言出必行

回復 87# 的帖子

唔好今話人~_~小狼~~~~
人地都唔係魚毛~~~
人地係魚毛都不如~~~勁人只要脢到勁人就想同佢挽下(正常生物都有)
樓主淆唔想講姐~~~~怕無面
你知佢幾多人識家la
D炮狗,成日吠悶唔悶

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-2-22 22:33 發表
哈哈 人地見識小 莫怪莫怪   樓主我同你講 你唔想做魚毛就立即係立即似返個男人堂堂正正唔好回避我地既所需 唔好係到講廢話  你笑我地 我地何嘗又唔係笑你呢個土立 圾  淆低 扮野 玩家如果你真係有實力令 ...
有小狼哥無甩拖  樓主你話玩家實力低 只怪你自己井底之蛙 如果想呃帖你就呃錯區啦

咁我實力就更加低上加低啦!!!
搞到我有d鄙視自己添- -

題外話:

流星bb

發新話題