發新話題

巨魔 RC群

[Close]
引用:
原帖由 MLSKY 於 1/3/2013 12:08 AM 發表
自已睇黃.外掛太強?9秒回技.定自動偵測???!我無屈佢.其他我都唔想去捉,一張gg啦
其實場主系你 點開bug   ??  

凡事有誤差

第一。佢一開始照巨魔個位先 照到2個人 有咩問題?     

第二。場主系你 佢點樣開bug??

第三。玩巨魔緊系照附近/d人常去的位啦 照到就話mh  ?

第4。玩多場啦98 ?  搵埋其他會員監督?

原來人地mh 會系rp睇到人地小地圖系mh

笑死我

姐系話9秒照  你話佢開buf

佢點開外掛 有咩外掛可以系war3 又5系場主開黎用 又可以快d照?

張圖冇bug又點會開到bug 你引笑完味

我睇左rp 3次   

佢一開始照巨魔位 1照2  跟住行行下無啦啦彈出左個黃色出黎      

姐系甘  如果系佢開外掛 無啦啦會彈隻黃出黎  我地rp系睇5到   張圖有問題? 定系 ?

如果佢開mh/外掛(個外掛本身張圖系冇) 我地rp系睇5到  你可以問下管理員。

可能系張圖中bug都唔定 ??               

1. 張圖系正圖
2. rp系睇5到人地小地圖開mh

再系堅持佢系mh         你可以開post 叫埋d會員一齊睇下系咪

笑死我  

場系你開

仲有系rp睇5到人地小地圖系mh 你都5知

算吧啦   

你估挽online game 升lv 打怪果d外掛咩   用腦啦

證據又要冇 放張圖出黎話人外掛   巨魔點樣自動偵測d人的位 ??  

mh小地圖會系rp都睇到   gag

引用:
原帖由 MLSKY 於 1/3/2013 06:53 PM 發表
扮無知?我係話你開外掛啊,我開咩bug圖啊,邊個話你知mh係rp到一定睇唔到?白目
已經引用

等被人恥笑

引用:
原帖由 MLSKY 於 1/3/2013 08:04 PM 發表
邊個話你知mh係rp到一定睇唔到加???
你開po問 98 ?          e+得你話系            

引用:
原帖由 MLSKY 於 1/3/2013 07:42 PM 發表
千島你好可憐,比條外掛佬利用都唔知,可憐
我識左佢9年  

仲有 ,  你收水la   

冇人支持你知5知點解??            

放啦喂  開post話john mh啦         

如果個rp證明到佢mh 我真系跪拜你  

又要你話人地開mh

唔你放唔通我放咩 gag?  

引用:
原帖由 kal043207 於 1/3/2013 11:24 PM 發表
係RP有可能見唔到MH(聽人講有D會好似防RP)
但係大部分都可以睇得出囉
第一,MH係RP你開左戰爭迷霧,你會見到小地圖睇到晒D野(包括敵方對伍)當然大地圖都可以睇到
第二,你可以睇紅圓
基本上,你係VLAN既搜索功能打MH
你可以 ...
系REPLAY系唔會因為轉左人地的C野以見到佢系咪小地圖開左MH  

原來你都系....      你都識講開左戰爭迷霧啦 開左即系全部C野都睇到     (REPLAY功能)

引用:
原帖由 kal043207 於 1/3/2013 11:52 PM 發表
我打錯,傻仔左
小地圖MH睇唔到BUG先睇到SOR
不過其實你地三個禁落去唔係辦法
個個po都差唔多罵戰禁
JOHN 回復1次就比SKY嘈1次  無計

引用:
原帖由 y6049511 於 2/3/2013 02:06 PM 發表
RP其實係睇5到一個人有無開mh
但rp可以證明一個人有無開mh
例如睇玩法呀 走位個d啦

如果場主開bug圖 其他人係可以搶到bug黎用的...
所以無話5係場主一定無bug ...
我知            

MLSKY已經澄清番話佢睇錯左

原帖由 MLSKY 於 2/3/2013 06:41 PM 發表
我個人好講道理,今次係我錯,係我睇錯咗,我依加正式同john34道歉,對唔住,我错了

R吾到L水哥入團真系sad

發新話題