發新話題

我依加正式同john道歉(請管理員移除此帖,謝謝)

[Close]

我依加正式同john道歉(請管理員移除此帖,謝謝)

細佬同佢玩左幾場巨魔.都覺得怪怪地,一睇rp.驚見john34哥小地圖會自己找人,之後一直被屈開bug圖,細佬抱怨一直被屈,巨魔個照係要25秒回技?係04:55照我一次,04:46又可以照一次黃?更何況他没照,依種情況止有用外掛
.現付上圖片.rp

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

rp會顯示到mh小地圖

常識 ??

唔好放出黎笑大人個口啦         

佢好有腦  佢話睇rp  可以見到mh
笑死 唔好再引笑啦
喂 求教學 笑死
真係放出黎俾人笑
自已開bug圖就bug圖啦

千島冰冰.朋友幫朋友我好明白.邊個話你知mh係rp到一定睇唔到加???

如果條友真係開左MH
就會全圖的...

wow rp完來可以睇到mh  完來mh可以偵測到人地個位 而唔係全圖
笑死   仲有呀 rp正係見到你開bug圖 搞到我見到隻黃
有咩證據我係開mh呀 笑死 唔比你bug圖?
智商之低 真係無法形容 我諗任何一位vlan都知道
rp係搵唔到mh 只係有D高手 比人屠左 唔服
用D智障理由去屈人地MH
我都歡迎各位玩家去睇我點樣屠狗
或者想學巨魔既玩家 可以睇一睇 {比大家參考下}

引用:
原帖由 草帽.D.路飛 於 1/3/2013 10:54 PM 發表
如果條友真係開左MH
就會全圖的...
rp睇到mh??   :handshake :handshake

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-1 22:53 發表
千島冰冰.朋友幫朋友我好明白.邊個話你知mh係rp到一定睇唔到加???
呢D唔係朋友幫朋友 係你個高智慧人士 係到狗吠
話RP可以見到MH 笑死 段RP有冇講我開圖呀
用下腦啦

回復 6# 的帖子

扮唔知?mh有二種.一種係全場開圖.一種係小地圖開圖.你係到扮咩

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-1 23:25 發表
扮唔知?mh有二種.一種係全場開圖.一種係小地圖開圖.你係到扮咩
笑死 估唔到狗吠哥 仲係到吠 無人支持你架啦
我用正常人既智慧係同你解釋唔到
得你一個係到吠作 點算 你真係好可憐
求證據 我正係見到你開BUG圖 :lol

我開BUG圖?比證據啦!
你地睇下佢,開掛屈我開bug圖

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-1 23:30 發表
我開BUG圖?比證據啦!
你地睇下佢,開掛屈我開bug圖
WOW 你唔開BUG圖
無啦啦點會有隻黃呀 我開MH笑死
開MH會自動偵測? 笑死
死BUG圖狗 {開BUG圖仲要屈我開MH}
唉 狗真係狗 改唔到;P

證據確實,無啦啦點會有隻黃,問你自已啦,話我死BUG圖狗,比證據啦.無證無據,屈人呀?

mlsky          算啦

你講到rp可以睇到人小地圖開mh

我已經冇野好講嫁啦     

88啦  

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-1 23:42 發表
證據確實,無啦啦點會有隻黃,問你自已啦,話我死BUG圖狗,比證據啦.無證無據,屈人呀?
我依家問你MH點會自動偵測呀 用下腦啦
講野9唔塔8 {真係好可憐 }
有隻黃唔俾你開BUG圖? 一定係我MH笑死

發新話題