發新話題

唉 (取暖文 慎入)

[Close]
唔係努力完冇成果.. 我果陣打左半年就做hk rank最高分既adc

只係最近唔知個病開始黎搵我定咩
成日好容易累  頭暈頭痛   
而且開始對隻game冇左熱誠   覺得好厭悶

只要我肯努力   用腦方面既領域我都可以征服到
問題係  對冇興趣既野  我會理都唔想理.. 而家好似對打機冇左興趣
原因我自己都唔知     

近況:
由上星期開始  突然有種打到想熄機唔玩既感覺
對於隊友廢過對面太多  感到好無助  s3 adc係團隊地位又變低
我由今朝開始  已經不斷不斷咁中離左好多次
我而家覺得:  唔想打就唔想打   唔理人地點睇了   已經好放棄自己
我明明係一個對自己好有要求既人

anyway 呀東你好可愛<3  海派甜心
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

智仔東都上番白金 都五知幾時先到我

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2013-3-14 16:00 發表
唔係努力完冇成果.. 我果陣打左半年就做hk rank最高分既adc

問 ...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

半年。。。。
我打左四個月先金牌
差好j遠
IamZeRo_NuBeS

金牌啦咩@@:hug::hug::hug:
引用:
原帖由 PrOlhEaD悲傷 於 2013-3-14 18:41 發表
半年。。。。
我打左四個月先金牌
差好j遠

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2013-3-14 16:00 發表

問 ...
聽講你尋日玩EZ輸果場
下路隻法洛士 屠你
Rose.

引用:
原帖由 -Makiyo.Ka. 於 2013-3-14 16:54 發表
智仔東都上番白金 都五知幾時先到我
白金唔難上   揀d果個版op既英出黎打
而家呢個新制度  運氣成份越黎越大
你玩D op角 萬能角   直接升
e.g 人馬  辛吉德  呢d跑步型
記住千祈唔好玩ad    s3 ad= 副輸出黎   CARRY唔到的
玩sup都易升過ad
top/jg 最易升    ap一般
我覺得既次序:  jg>top>ap>sup>ad

回復 22# 的帖子

MID感覺就要殺到人 要卡力斯 個D 遲入場 等D人死晒我先出場:hug

引用:
原帖由 -Makiyo.Ka. 於 2013-3-15 17:36 發表
MID感覺就要殺到人 要卡力斯 個D 遲入場 等D人死晒我先出場:hug
卡力斯會比酒桶counter    出冰拳就反了-.-

回復 24# 的帖子

可唔可以唔好放棄

我自己都覺得台服既玩家係唔成熟

又話努力 但仲咩咁樣講呢d 野
id"Welose

其實
打機打到咁認真為咩呢
高分威d?

你老豆老母返工搵錢
你就係度哂佢錢用電打機
用個病做借口成世做毒_
你估個個有料就入到tpa咩 唔洗睇運嫁?

你見工果陣
記住同個老闆講:我LOL台服s2 2300分
不過你都可能等人養唔會有去見工

成熟 唔係咁用

引用:
原帖由 蛋糕迪 於 2013-3-17 00:37 發表
其實
打機打到咁認真為咩呢
高分威d?

你老豆老母返工搵錢
你就係度哂佢錢用電打機
用個病做借口成世做毒_
你估個個有料就入到tpa咩 唔洗睇運嫁?

你見工果陣
記住同個老闆講:我LOL台服s2 2300分
不過你都可能等人養 ...
S2世界第1 有700萬HKD 請問你番幾多年工先有?
定還是你番足一世都冇  唔好意思 講左個真相出泥

利申:我唔係以打機維生

引用:
原帖由 Believe. 於 2013-3-17 05:12 發表

S2世界第1 有700萬HKD 請問你番幾多年工先有?
定還是你番足一世都冇  唔好意思 講左個真相出泥

利申:我唔係以打機維生
你咪睇下toyz最尾拎得幾多錢
原來tpa年年都拎第一  你真係個忠實fans
點解人地toyz而家話後悔打機?
哂氣
唔好意思 講左個真相出泥

引用:
原帖由 蛋糕迪 於 2013-3-17 16:11 發表
你咪睇下toyz最尾拎得幾多錢
原來tpa年年都拎第一  你真係個忠實fans
點解人地toyz而家話後悔打機?
哂氣
唔好意思 講左個真相出泥
講左咁耐 , 現實中既你又做到d乜? 真係唔好意思 , 我淨係嗅到一大陣強酸味係到四圍飄
按圖即可進入信長之野望區

發新話題