發新話題

忍不住 又花錢買Starcraft =_=

[Close]
我要rp!~
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

回復 16# 的帖子

沒有留Replay 呢 (因為大家都仲未熱好身...)

地圖 : (4) Lost Temple
形式 : One on One
參賽者 : 戰俘(12 T) vs 光仔(6 T)
起初 大家都比較按部就班 大家的Tank 在中路 對峙
光仔 選用Wraith 戰術
而我則比較傳統 空降
一隊 m&m + 2 tank 成功偷襲 主礦 後
本人的核彈 炸毀 光仔 中路 防守 ... 完場

此場 勝利關鍵是 小弟在光仔的Wraith 未成形前 偷襲得手

之後 光仔 有朋友一起玩 我們去打AI MAP 了.,..如果再有機會 我放replay 上來
或再有人一起玩 可以玩 2v2 呢

好懷念

雖然我最強唔係人族  不過人族既tank海的確令人陶醉  

仲有m仔啪針配護士  數量少少已傷害驚人

啊..  想玩了 > <

回復 18# 的帖子

呵 , 快點安裝 一齊來玩吧...

已經有了

我也去用T打3電腦看看能不能27分前完成

回復 20# 的帖子

那就現在來一場 1v1 練習一下吧....
我退步了很多(可能玩太久war 3... 經常發呆)

別用單人遊戲那個melee 模式...笨得要命
用多人遊戲開單機的T v B ... 電腦會比較兇狠

哈哈~
我们准备去帝国呢~
以前和小猪玩过星际,我也好久没玩了!

引用:
原帖由 Jorange 於 2007-11-11 00:34 發表
哈哈~
我们准备去帝国呢~
橙子..玩帝國>?

引用:
原帖由 Jorange 於 2007-11-11 00:34 發表
哈哈~
我们准备去帝国呢~
回歸SC 的懷抱吧
Sarah Kerrigan 在等你哦

我真係想問下點解上網打d電腦會勁左成倍-.-

一連左線上網打, d電腦個個變左做神手-.-... maphack都有
我用T V P Z 電腦.... 未夠30分鐘而被2隊聯軍攻擊.. 好似學左戰仔教我個招 D 坦克一炮1件 @_@...

點知-!! 5分鐘之後...成隊AIR FORCE 打到黎=.=....因為冇咩CON-AIR 同埋起左好小 對空塔... 結果比GG了

回復 25# 的帖子

那是Melee 和 T v B 的分別

印象中連過線後  電腦會自動猛起來

但始終有時還是會在發呆  

SMILEBOY一齊玩嗎Zz-

好期待牛會跟我地一齊玩星際@@

引用:
原帖由 小飛豬 於 2007-11-11 00:40 發表

橙子..玩帝國>?
是啊~
最近不是住亚洲资料片了吗?