21 12
發新話題

有無神手哥教點買符文

[Close]

有無神手哥教點買符文

我想買ap tank ad sup符文

基本上黃色買物理防禦 藍色買魔防 改既大多數都系大既同紅色符文
ap紅色就魔穿 大既魔功 ad紅色攻擊力 大既攻擊力
tank符文變化比較多 不過攞ad符文打都OK
sup紅色可以帶魔穿/物防(我個人喜好帶物防

引用:
原帖由 秀閃變三百 於 18-3-2013 20:31 發表
我想買ap tank ad sup符文
我教你
ap︰紅魔穿、黃回魔、藍AP、大AP
tank︰紅甲、黃甲、

藍魔抗、大生命

ad︰

紅物攻、黃甲、

藍魔抗、大

物攻

sup︰紅甲、黃加錢、

藍CD、大

加錢

引用:
原帖由 spiker 於 2013-3-19 02:59 發表

我教你
ap︰紅魔穿、黃回魔、藍AP、大AP
tank︰紅甲、黃甲、藍魔抗、大生命
ad︰紅物攻、黃甲、藍魔抗、大物攻
sup︰紅甲、黃加錢、藍CD、大加錢
AP 撞到對面卡力C 呢種 你仲用黃回魔?

tank︰呢個多數都系上路 冇攻擊力 點塔下尾刀

ad︰ 家陣起手多藍劍 物穿會唔會好D? 紅/大轉 唔洗兩個都轉

sup︰ 黃加錢? 你確定? 你線上比人POKE一下超痛 我就要甲好過.

引用:
原帖由 spiker 於 2013-3-19 02:59 發表

我教你
ap︰紅魔穿黃回魔藍AP、大AP
tank︰紅甲黃甲、藍魔抗、大生命
ad︰紅物攻、黃甲、藍魔抗、大物攻
sup︰紅甲黃加錢藍CD大加錢
藍色就岩既  紅色既返去改正+ 罰抄100次  我以後唔亂教人
thz
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2013-3-19 22:26 發表

藍色就岩既  紅色既返去改正+ 罰抄100次  我以後唔亂教人
thz
sup大粒唔跳錢用乜?

引用:
原帖由 66666 於 2013-3-19 22:44 發表

sup大粒唔跳錢用乜?

個人認為跳錢真係冇咩用,一開波,你跳錢,我大防符文都加十幾,打起泥,你跳錢有鬼用,我殺左你仲有錢拿,跳錢=冇用   (個人認為)

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2013-3-20 01:15 發表
ybBLRcWa350
個人認為跳錢真係冇咩用,一開波,你跳錢,我大防符文都加十幾,打起泥,你跳錢有鬼用,我殺左你仲有錢拿,跳錢=冇用   (個人認為) ...
呢位朋友有聽書wo

引用:
原帖由 66666 於 19-3-2013 22:44 發表

sup大粒唔跳錢用乜?
個人試過,少1個加錢符文,必定唔夠錢出裝

回復 10# 的帖子

米拎埋你d地雷教學黎教人好無?

引用:
原帖由 spiker 於 2013-3-20 07:43 發表

對線就ZONE死你啦仲出乜飛機大炮裝呀

回復 12# 的帖子

佢不嬲笑料黎 依家對線 個個接近打前期 盡可能拎優勢
拎五到優勢 就真系好睇top同mid

引用:
原帖由 spiker 於 2013-3-20 07:43 發表

你加錢符文,我攻擊/防 符文,你死左=300/150

話說,小弟由初出到打support到E+,玩親都係咁的符+天+裝,餐餐0/0/X完場,求解
另外有3/5機會拎Honor

21 12
發新話題