發新話題

出裝建議

[Close]

出裝建議

而家既汎出嗜血好定出王者之劍~

個人建議出墮落王者 汎唔系食好多ad 有攻速已經有輸出
墮落王者可以追殺+風箏 比較適合汎

吾玩汎就最好

超順風=嗜血
順風=有血坦殞落
反之嗜血
逆風=殞落

王者之劍                                    

박지연.

引用:
原帖由 ToNiGhT_ 於 2013-3-20 23:06 發表
個人建議出墮落王者 汎唔系食好多ad 有攻速已經有輸出
墮落王者可以追殺+風箏 比較適合汎
2把出晒         次序   嗜血>王者
嗜血果100攻對汎好有用   汎d輸出其實係靠Q打出黎   招W只係輔傷
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2013-3-21 00:03 發表

2把出晒         次序   嗜血>王者
嗜血果100攻對汎好有用   汎d輸出其實係靠Q打出黎   招W只係輔傷
我玩汎通常點慢w先=3= btw 你main ad 你講應該可靠d

引用:
原帖由 ToNiGhT_ 於 2013-3-21 00:15 發表

我玩汎通常點慢w先=3= btw 你main ad 你講應該可靠d
點解W先=.=
你q點滿減cd時間加%傷害
你又可以q黎閃人技/追人
2秒不斷q
爽爆
w你對ad又唔係對坦=.=
次升岩
中期打團戰先有用

引用:
原帖由 朽木★白哉 於 2013-3-21 00:17 發表

點解W先=.=
2秒不斷q
爽爆
次升岩
中期打團戰先有用
因為我覺得q 1-2lv cd時間已經夠
對我黎講最簡單就系射距3下黎輸出

引用:
原帖由 朽木★白哉 於 2013-3-21 00:17 發表

點解W先=.=
2秒不斷q
爽爆
次升岩
中期打團戰先有用
錯了  前期係要點高W  前期靠W傷的
因為Q食基礎物攻   早滿會唔夠傷
反而Q先係打中後期  W係打前期
e點1次永遠都夠   因為只係用黎彈走人   撞牆暈只係佢既額外效果  如果你太執著要撞到牆  會整死自己

總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

回復 10# 的帖子

doublelift  佢點技係 主Q 副E

你覺得有d 咩唔同

我講覺得玩w 未必有可能咁易`打到三下既效果出黎
id"Welose

引用:
原帖由 Welose 於 2013-3-21 13:42 發表
doublelift  佢點技係 主Q 副E

你覺得有d 咩唔同

我講覺得玩w 未必有可能咁易`打到三下既效果出黎
打EZ 果D 主點Q 打KOG 格雷 就主點2
박지연.

....仲係未知出邊個好...我之前打NG試過兩隻裝又唔覺有咩分別= =

發新話題