26 12
發新話題

我想問<永恆>點解要自稱神?

[Close]

我想問<永恆>點解要自稱神?

如題何以見得你係神?
戰神?
你有小小實力我唔否認
但係有小小實力就係到串
你都係我一生人第一次見
小狼,傑
佢地2個唔挽今多卡戰
你就以為你真係好勁?
成日話同XXXX一隊抄你60比0
米就係你le D小_雞搞到卡戰今小人挽
你一自稱自己係神個時開始
卡戰le隻gamr就愈利愈少人挽
有實力就要串?_?
我廢今又點?_?
你未廢過?_?(你唔好同我講你未廢過A_A)
神只係做到人做唔到既野
但係佢都係人~~
無罵戰成份,

無抱怨成份,

只係發表我既意見

D炮狗,成日吠悶唔悶

回復 1# 的帖子

哈哈 我地要認同人地既實力(吹水實力)

回復 1# 的帖子

等佢地威陣先啦 比佢地覺得自己無對手我就拉大隊掃柒佢 見佢開場入去踩場 佢打11 就同佢打 打到佢訓 日日如是 輸左放上vlan gg>c比佢上位

回復 1# 的帖子

佢係神......神廢........

回復 2# 的帖子

佢成日吹晒啲水去人塊面到

回復 3# 的帖子

打就直接打啦。。。
何必等、、、

回復 6# 的帖子

我有等?

回復 6# 的帖子

仲有你越想叫我打 我就係唔同你打呀 吹呀  你有料咪開分ac黎gg>c 卡02ser 搵我打11   問下你最怕個個zxc79333 知唔知邊個叫 不敗

我同杀手唔熟,,
佢边个都唔关我事。。。
之前系你自己话唔好废话,直接打。。。
跟住e家又要咁0.0

我冇怕过杀手,如果唔系我都唔会同佢打。。。

回復 7# 的帖子

呢个系你自己话等我地威下先
请留意第三个回复

回復 9# 的帖子

係呢係呢 你估我真係唔知你地成班傻仔成日增他人志氣滅自己威風??又話ZXC好勁  唔敢同佢打 一時聽到勁人既名就開始講D ON狗說話 他好勁 我不夠他打  我不打 我不打 我很怕 大老呀 你呢D咩語言文法黎架?  最搞笑 呢打11 打下打下知道自己要輸啦 又係ON狗既開始 我要去睡了 媽媽不給我打<<真係笑大人個口 但轉個頭又見你開卡戰11場 真係估你唔到

引用:
原帖由 姬川♥龍也 於 2013-3-21 22:55 發表
如題何以見得你係神?
戰神?
你有小小實力我唔否認
但係有小小實力就係到串
你都係我一生人第一次見
小狼,傑
佢地2個唔挽今多卡戰
你就以為你真係好勁?
成日話同XXXX一隊抄你60比0
米就係你le D小_雞搞到卡戰今小人挽 ...
其實係咁岩姐
佢自稱神既時候成班人轉晒LoL
你地幾時又過埋嚟@@?

回復 9# 的帖子

呢d就係下位者既悲哀,下位係指實力唔係人格
當自認實力比對方差就去挑戰實力上位者
認為輸係正常,贏就人地廢自己勁
比d大志同成熟d啦
當打22個時唔夠打就挑人地11
認為11先係自己實力,又唔諗下合作都係實力既一種
自己唔識合作自己肥唔理隊友結果輸到隻dog咁我見唔少
仲有d實力下位者好心唔好見高拜見低踩
見勁人就痴埋去扮熟,對d冇咁既人就串柒柒
最憎呢d人,邊個有呢d行為我諗大家好清楚
想知我可以打d名單出黎=]

回復 13# 的帖子

哈哈 佢地太天真   名單係唔夠要埋佢地慘輸既rp先夠 你地班on狗仔想要既開聲

回復 11# 的帖子

我的確唔夠殺手打。。
但我冇話我唔敢打

26 12
發新話題