21 12
發新話題

Chaox 在TSM獲得如此下場

[Close]

Chaox 在TSM獲得如此下場

以後TSM 相信沒有Chaox 這個人

看引用
引用:
繼Xpecial後,猩猩的兄弟dan dinh出來為他消毒

以下為懶人包,小心超展現像:

chaox因為溝通問題,正式踢出TSM,並非因為表現問題

想知更多詳情,看下回gamecrib(網站gamespot跟TSM搞的真人show,可視為TSM人生)

choax被踢出後下令立即搬出集訓屋飛回老家紐約,但TSM隊員沒有要他睡在街邊

Chaox得知被踢後受打擊和心情低落

Chaox的打算:回家休息,整理心情,開實況,有可能去亞州那邊加入戰隊或當教練

Dan dihn提過Chaox對某隊員的態度很過份(不用說,絕對是猩猩

Dan dihn對今次事件表示,意料之內,合情合理合法,他在此強調,野龜取代Chaox原因絕對沒有表現優劣成份

野龜會今個星期內進注集訓屋

Chaox的實況會繼續掛在solomid.net的注站實況表上

TSM會幫助Chaox尋找加入其他戰隊的機會,更會找Riot幫忙和亞州那邊的戰隊聯絡

TSM會補上兩個月的薪金給Chaox(Riot LCS+讚助商的錢)

個人感想:雖然Dan Dihn是個好人,但今次感覺只是利用公關形像幫其弟消毒,但鄉民的炮火還是指向猩猩, 只因猩猩被鏡頭拍到他大叫"我說踢chaox就踢,說了就算"
還有TSM讓gamespot拍真人show,將隊員間的私生活八點檔化,讓人覺得嘔心, 現在Dan幫手打廣告, 簡直讓人看不下去
id"Welose

睇咁多新聞  自己打勁D好過啦   

一直睇人做夢想   永遠都唔會追得上人

打咁耐都仲係銅牌.......  我升完新AC30LV都已經金1了

留意高手唔係問題   但想自己變勁絕對唔係睇d實況高手點玩

依d唔係公式化遊戲   學佢地出裝  陣式係冇用的    我寧願你自己玩多兩場自己學下戰術同走位

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=575542&extra=page%3D5

個半月前銅4  而家先升到銅1    而且銅牌我真係合埋隻眼都可以猛升分

你幾時先升到第一呀

回復 2# 的帖子

自己打緊中!!! 只不過用一個空閒既時間放D野出黎
id"Welose

引用:
原帖由 花汶 於 2013-3-27 10:55 發表

打咁耐都仲係銅牌.......  我升完新AC30LV都已經金1了

依d唔係公式化遊戲    ...
好直接

全北美最強ADC居然咁樣收場

我之前好鐘意睇CHAOX隻汎
好鬼勁
引用:
原帖由 花汶 於 2013-3-27 10:55 發表

依d唔係公式化遊戲    ...
哈哈唔好傷人地la 起碼人地有個目標

我只係想佢醒覺       

回復 7# 的帖子

有成績給你看
id"Welose

唔洗同我講D門面野-.-

打左個半月都只係得個銅  你點去第一  

你以為每個牌都係好似銅D人咁垃圾咩   

唔係升到銀升到金就係成績   我用兩個星期時間已經升左個30LV AC+金1  

你得咩

睇下大家既戰績  已經知大家唔同LEVEL   我金到屠人都冇難度

你係銅到都隨時比人屠   點上牌  我看不透

唔好同我講   如果遇到D正常隊友一定贏     

唔係想串你 只係想你自己自量同自省

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# 的帖子

如果你有空的 加我id 吧 看看我在玩的10分鐘是怎樣

再下定論都不遲

再過來問自己

還沒升上去 都是實力不夠成熟

但仍有努力 一直向前

問自己 面對住這樣的結果 都只可以努力練習

失敗了 輸了 都只可以好好接受

只可以說自己無能吧

id"Welose

引用:
原帖由 Welose 於 2013-3-27 15:50 發表
如果你有空的 加我id 吧 看看我在玩的10分鐘是怎樣

再下定論都不遲

再過來問自己

還沒升上去 都是實力不夠成熟

但仍有努力 一直向前

問自己 面對住這樣的結果 都只可以努力練習

失敗了 輸了 都只可以好好接受
...
你連銅場都打唔到10場贏7~8場
就冇必要睇吧   代表你已經係果個分數既人
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

是但V隻英都可以打爆銅牌D人= =

人地都系貼個職業選手d消息出黎姐 等d人想八卦既可以八卦下
關樓主升唔升到rank咩事 再加上我唔覺2個禮拜30lv+金1有幾勁

引用:
原帖由 ToNiGhT_ 於 2013-3-27 18:31 發表
人地都系貼個職業選手d消息出黎姐 等d人想八卦既可以八卦下
關樓主升唔升到rank咩事 再加上我唔覺2個禮拜30lv+金1有幾勁
有目標唔係問題   貼都唔係問題   但我覺得有D煩  

成日又話自己留意邊個邊個選手  又話自己會幾進步幾進步   到頭來我乜都見唔到

有自信係好事    但自信太大變成自大就唔係咁講

21 12
發新話題