43 123
發新話題

TPA一日有波王 一日都唔洗指意贏WE

[Close]

就系咁簡單
可以好明顯見過WE 連比較弱的上路都練過好多野(因為WE中下路通常都打得好出色)

所以 TPA 一日有波王 一日都唔洗指意贏 冇左MISTAKE都系一大原因

MISTAKE指揮好似比Toyz好小小,不過2個人風格吾同,冇得比較,最近既比賽tpa都吾係穩打,冇左之前MISTAKE做隊長果時既穩打風格,不過TPA都仲係一隊好強既隊伍,希望有機會係SWL比賽見到TPA打TPS感覺上會幾好睇

封建思想
係要用死mundo/alistar
依家jg唔係人馬就係vi
完全唔識望下出邊世界來糾正= =

引用:
原帖由 小粒B-) 於 2013-3-28 21:53 發表
封建思想
係要用死mundo/alistar
依家jg唔係人馬就係vi
完全唔識望下出邊世界來糾正= =
波王好勁 OK?

認同樓主....一早想_____佢好耐

我不嬲睇好WE

NO MISTAKE SONA, GG.
박지연.

其實球Z係一個好出色既隊員
佢係S2既表現真係好出色
但個重點係轉左S3之後 好多S2好OP既JG英都已經唔同晒
問題係球Z無跟住轉變 TOYZ就唔同 TOYZ會隨住現時個版本去調整
btw 只要球Z去適應返S3既變化 再調整返自己 TPA都係咁OP

巴哈D人話佢地有意輸比WE

之後番生賽打弱隊。

咁之前都有人話AHQ勁過TPA但最後TPA係正式比賽咪一樣屠殺AHQ球Z基本上己經好勁 你做到佢個種JG你先好話人啦...
﹁___﹁

引用:
原帖由 §MinG 於 2013-3-28 23:30 發表
咁之前都有人話AHQ勁過TPA但最後TPA係正式比賽咪一樣屠殺AHQ球Z基本上己經好勁 你做到佢個種JG你先好話人啦...
始終同AHQ 打果個系表演賽.
所以帶點TROLL 系正常0.0.
但WE吾同吧.
WE 世界列強 IPL5 拎第1.

其實我覺得最大既問題 系TPA 隻JG 點解比人BAN塔里克 吾出樹人
死要出牛...

박지연.

引用:
原帖由 §MinG 於 2013-3-28 23:30 發表
到底係唔係真系要做到人地個種實力先可以話人呢?

自己諗下呢個問題

引用:
原帖由 Believe. 於 2013-3-29 00:21 發表

到底係唔係真系要做到人地個種實力先可以話人呢?

自己諗下呢個問題
你冇個種實力,觀念你根本唔知人地諗緊D咩你諗下呢個問題啦
﹁___﹁

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2013-3-28 21:35 發表
MISTAKE指揮好似比Toyz好小小,不過2個人風格吾同,冇得比較,最近既比賽tpa都吾係穩打,冇左之前MISTAKE做隊長果時既穩打風格,不過TPA都仲係一隊好強既隊伍,希望有機會係SWL比賽見到TPA打TPS感覺上會幾好睇 ...
大佬
mistake佢sup架
緊係有時間睇小地圖去指揮=.=
Toyz邊有咁多時間
成鬼日去秒人

佢既表演 大家都有目睹  場場打勁少少既隊都出事

蒙多搶人藍buff不成 送紅buff 返生得2lv 身上得布甲 0水

冇左mistake指揮 佢點都係行行企企 幫隊友食下buff

另外we 指揮都係中路指揮

冇話得唔得閒 只有做唔做到

43 123
發新話題