發新話題

TPA一日有波王 一日都唔洗指意贏WE

[Close]
引用:
原帖由 §MinG 於 2013-3-29 08:44 發表
你冇個種實力,觀念你根本唔知人地諗緊D咩你諗下呢個問題啦
唔係我地針對佢 基本上連WE 教練JOKER 係直播果時都鬧過佢 這隻牛根本一點用處都沒有 不出路就不用死
JOKER都串佢唯一作用就係唔出路就唔洗死 咁E隻JG唔係醬油係咩?

總有一日佢都會調整返 佢係太保守同唔太識同團隊溝通
﹁___﹁

引用:
原帖由 §MinG 於 2013-3-29 16:17 發表
總有一日佢都會調整返 佢係太保守同唔太識同團隊溝通
喂 咁你應該勁過佢啦 下話?
你又唔係佢? 你又知

調整返?

我都系照你個理論泥講

自己諗下啦

你冇個種實力,觀念你根本唔知人地諗緊D咩你諗下呢個問題啦<<

你冇個種身材,經驗你根本唔知人地諗緊D咩你諗下呢個問題啦<<

再講 唔通真系積分高 說等於唔可以接受任何批評

望下 下便張圖 BEBE分又唔夠062高 他又打下 062又打中
BEBE唔一定有062實力啦

咁到底062錯定BEBE錯? 答左我先 唔好唔回應就得.

引用:
原帖由 Believe. 於 2013-3-29 17:21 發表

你又唔係佢? 你又知 調整返?

我都系照你個理論泥講

自己諗下啦

你冇個種實力,觀念你根本唔知人地諗緊D咩你諗下呢個問題啦 ...
西門出名冇人品咁樣可以證明咩?好似你咁?冇人品?自己諗下啦==你個人大未啊:handshake學過通識未?
﹁___﹁

引用:
原帖由 Believe. 於 2013-3-29 17:21 發表

你又唔係佢? 你又知 調整返?

我都系照你個理論泥講

自己諗下啦

你冇個種實力,觀念你根本唔知人地諗緊D咩你諗下呢個問題啦 ...
輸game就2個都有錯
如果夾硬要2選1黎講根本冇得講
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

選老公咩,人品= =" 我個人覺得有技術就有冇人品都得,至小人品可以改,有人品就吾一定有技術。

引用:
原帖由 §MinG 於 2013-3-29 20:58 發表
西門出名冇人品咁樣可以證明咩?好似你咁?冇人品?自己諗下啦==你個人大未啊學過通識未?
到底關通識咩事

第2 我點樣冇人品

連批評都接受唔到 到底算什麼?
成熟小小啦 批評都接受唔到? 談何進步?

唔通真系唔夠條友勁 就唔可以話條友-.-? 咁你又幾高分?

你確定你勁過我?

你講d野 到底係唔係經條j出泥

引用:
原帖由 Believe. 於 2013-3-29 22:39 發表

到底關通識咩事

第2 我點樣冇人品

連批評都接受唔到 到底算什麼?
成熟小小啦 批評都接受唔到? 談何進步?

唔通真系唔夠條友勁 就唔可以話條友-.-? 咁你又幾高分未?人地發表自己意見你就咁大反應
咁你就係連批評都接受唔到?:handshake
你確定你勁過 ...
批判思考你知係咩未?:handshake人地發表自己意見你就咁大反應
咁你就係連批評都接受唔到?:handshake:handshake:handshake:handshake

﹁___﹁

引用:
原帖由 §MinG 於 2013-3-28 23:30 發表
咁之前都有人話AHQ勁過TPA但最後TPA係正式比賽咪一樣屠殺AHQ球Z基本上己經好勁 你做到佢個種JG你先好話人啦...
你未同過佢一隊你唔會知佢幾雷   

就連打RANK   之前遇到佢   玩人馬  5LV死5-6次比對面屠到笑   之後係到賴隊友

我諗係你自己唔知佢實力多D

唔好見人係TPA就硬幫   佢個種JG我可以講係台服好多人都做到

我唔理勁既人人品係好定唔好   佢勁  但人品唔好   你吹唔吹得佢脹

就如係學校  有個全級第一既X你老母  你吹唔吹得佢脹先  始終都係第一

玩GAME的確可以訓練人品同耐性   但人品唔可以當飯食  

你人品好   但玩得廢  始終都係廢   你人品差  但玩得勁  你始終都係勁

唔知你明唔明啦

就好似係D低端白痴仔咁   成日係到話人人品差   所以做雷

又唔諗下點解D人會成日鬧佢  又唔諗下自己有乜錯   一味覺得人地人品差就係到反博以為自己岩晒

唔通真係玩緊人品聯盟咩   陰公豬   真係比大眾教育教到上晒腦

引用:
原帖由 §MinG 於 2013-3-29 22:44 發表
批判思考你知係咩未?人地發表自己意見你就咁大反應
咁你就係連批評都接受唔到?:handshake:handshake
批評  咁緊接受到 大反應?

點先為之大反應 係唔係你上得網多 回應得個幾個字

所以覺得我大反應-.-? 你出去考試 都唔會回應條友 我同意你/我唔同意你

冇下文就算啦 下話?

仲有 我D問題 你都未回答 你家陣唔知自己係唔係勁過我 WHY你批評我?

我都系照你個理論泥講 答左我呢樣先? OK?

TPA同TPS個JG換下TPA應該勁好多

引用:
原帖由 心缘_微風 於 2013-3-30 03:55 發表
TPA同TPS個JG換下TPA應該勁好多
你有冇人地實力先 點解你又要走泥批評

請問我批評邊果我只系想講TPS個JG好勁

咁岩岩玩勁廢實力連人品都冇埋你玩隻GAME做咩...
﹁___﹁

發新話題