發新話題

有無人卡戰 22 33 44 未輸過求敗架 歡迎各平台玩家留言!

[Close]
某D人又要係人地面前扮晒勁 但係我地叫佢地打既時候 又諸多藉口 我既FD就好想同D靜係識講既人打11 我都好想 可以既話 打場?

回復 16# 的帖子

你幾時叫過佢地打?_?
我未見過
我只係見過佢地招你
D炮狗,成日吠悶唔悶

回復 15# 的帖子

你擺明係扯開話題,e家我係針對緊22 33 44 不= 自己唔得就靠人地
關某某人咩事
柒就要認,認左咪比你扯開話題l0r
再者你如果連2個人之間都分唔到邊個勁d邊個廢d
原因得2個,1. 佢地實力差唔多,2. 你唔識挽,3. 你腦殘

引用:
原帖由 [NeveR_LosE] 於 2013-4-1 22:56 發表
你擺明係扯開話題,e家我係針對緊22 33 44 不= 自己唔得就靠人地
關某某人咩事
柒就要認,認左咪比你扯開話題l0r
再者你如果連2個人之間都分唔到邊個勁d邊個廢d
原因得2個,1. 佢地實力差唔多,2. 你唔識挽,3. 你 ...
打場22?我同神明打。打你同小狼

回復 19# 的帖子

仲唔明自己錯係邊??
肯應自己扯開話題同柒左未??

回復 12# 的帖子

你講咁多想講自己223344有幾垃圾?

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2013-4-2 13:21 發表
你講咁多想講自己223344有幾垃圾?
差唔多。

回復 19# 的帖子

係先好 唔洗怪獸出手 我自搵一人 你既22實力實在令我開不了口 60比6  我搵傑同我夾is ok  如果你同神明得既 請比時間

回復 12# 的帖子

如果一個人11勁 佢自然會中意打11  如果一個人11廢 佢自然會搵佢勁既黎挽((咁一個人11廢係咪一定會搵其他強悍? 咁你本身咪又係廢 咁你又會中意11 ??係咪22 33 44比人屠得多先唔服氣先想證明自己11係強悍? )   至少可以證明你自己係勁 靜係識講22 33 44 自己唔得就靠人地? ((可能你唔了解22 33 44既模式OR玩法     如果你係有實力勁既 你會唔會學 *永恆*一定要拉D識玩既人 先可以發揮實力呀??你咁想證明自己係勁既 不如我拉個街人 你又拉個街人 大家比較下實力? 我要鄭重同你呢個人講 22 33 44都可以唔洗靠人地 自己一個人足以勝之不武 ((如果你係有實力既話)) €

回復 16# 的帖子

某D人又要係人地面前扮晒勁 但係我地叫佢地打既時候 又諸多藉口 我既FD就好想同D靜係識講既人打11 我都好想 可以既話 打場? ((某D人 <<JA係邊個 你 上 得黎打POST 回題  你唔係想講你要玩逃 避呀? 直接D啦 學乜野人擺架子   ))

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-4-2 21:48 發表
某D人又要係人地面前扮晒勁 但係我地叫佢地打既時候 又諸多藉口 我既FD就好想同D靜係識講既人打11 我都好想 可以既話 打場? ((某D人  
咁你又唔同神明打

有時打開個我的圖片
d屠垃圾既相多到

我LOL平台
將就下去我個平台度挑ok?

回復 26# 的帖子

我幾時有話唔同神明呀?證據  我挑你地機 又唔見你地接我  我呢家得閒 恆接我11先講

回復 27# 的帖子

傑 佢地真係不死  點放相 點屠 佢地也是如此 真係無奈

發新話題