21 12
發新話題

有冇人睇左岩岩TPA既比賽

[Close]

有冇人睇左岩岩TPA既比賽

岩岩TPA 打SGS 完全比人屠 由一開波偷藍 就開始比人屠到完場
真係5知TPA 諗緊D咩野..... 明知人地玩法洛士 點解仲用汎 打法洛士 根本
係無可能既事.....

bebe 失誤全場

如果隻vayne係 doublelift玩呢?_?
Rose.

引用:
原帖由 RoSe.YiN 於 2013-3-31 21:22 發表
如果隻vayne係 doublelift玩呢?_?
就算佢玩都無可能打得贏法洛士啦講真 英雄對線都輸左 法洛士招E 咁痛

如果我冇記錯 佢地逆左EU 輸吾關凡打法洛士BO

英明一時 愚蠢一細

引用:
原帖由 妖混乂傑 於 2013-3-31 22:19 發表
英明一時 愚蠢一細

法洛士打5個

先咪話黎左個垃圾SUPPORT   由MISTAKE走左第一場開始   條AD路跟本都未贏過

其實你睇DINTER玩SUP就知  佢最勁既只不過係一隻唔多洗技術既TARIC  我真係諗唔到有咩用  而且又唔係玩得出色

DINTER從佢係台服至其他方面黎講  好明顯佢本身係MAIN打AD  只係為左入tpa先轉打sup  不知所謂

再者搵一個打中路既做隊長   跟本冇可能有時間分析局勢做戰術  所以只係靠技術戰鬥

有咩可能贏到   我覺得唔關個陣事

而我亦唔覺得汎唔夠法洛士打   最多係線上輸小小姐

引用:
原帖由 花汶 於 2013-4-1 04:48 發表
先咪話黎左個垃圾SUPPORT   由MISTAKE走左第一場開始   條AD路跟本都未贏過

其實你睇DINTER玩SUP就知  佢最勁既只不過係一隻唔多洗技術既TARIC  我真係諗唔到有咩用  而且又唔係玩得出色

DINTER從佢係台服至其他方 ...
tpa 剩係睇到toyz 最強,先比佢做隊長,之後都冇諗過佢係比賽入面指揮吾到???

睇下TPS同TPA既比賽就知兩邊既戰術運用差幾遠

但都唔可以怪TOYZ  因為打中路食兵同支援都好重要   好難再分心再去做指揮

tpa 慘給屠

我其實有個陰謀論
就係TPA唔想係決賽同AHQ打
因為始於AHQ呢隊真係黑馬黎 可能有隱藏實力
如果要簡 TPA應該想打SGS多過AHQ

比隻打中路既做隊長完全指揮唔到
之前因為sup係隊長可以容易睇晒全場同埋指揮

回復 13# 的帖子

好多運動比賽都係咁

21 12
發新話題