20 12
發新話題

大家加油哦

[Close]

大家加油哦

全球幾千萬個player
當中打得上高端  出名既    唔夠300個
希望會聽到 有一個香港選手   話自己come from vlan

有感而發係因為睇左遍文
引用:
rain32680                              4 個月以前               
              只有經歷過6條底褲.. 落雨都5個FD沖落網吧打信長..
一齊中路5電.. 一齊打團.. 一齊被屠.. 一齊走場.. 一齊玩25..
先會明白信長系我地心目中既位置..
佢未必夠lol好玩.. 夠lol平衡.. 但佢蘊藏住我地既回憶..
我都有玩lol.. 但我始終最愛既都系信長..
我已經中六.. 我好珍惜最後e段時間陪朋友一齊玩信..
因為dse過後.. 大家各散一方.. 最後得返既只系回憶..
我好想同各位講.. 系咪真要走場/炮? 到你將來回想起..
我玩信長玩左甘耐.. 有咩回憶.. 原來只系走場同咀炮? 值得咩?
打信主For happy    唔係主For追求力量技術勝利

轉到黎LOL  睇分數做人    冇料冇人理

各位信長轉到黎LOL既加油      最近都知道有幾個vlan友上左鑽1
希望會係比賽頻道見到有vlan友  haha
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

對LOL有信念而係VLAN既人    大部份都一直係銅同銀既區域

全部都係得把口自己講自己爽

跟本連見都未見識過上面既世界   何來比賽

引用:
原帖由 花汶 於 2013-4-3 02:09 發表
對LOL有信念而係VLAN既人    大部份都一直係銅同銀既區域

全部都係得把口自己講自己爽

跟本連見都未見識過上面既世界   何來比賽
人總有進步  少人適應姐唔代表冇 之前rank就撞過1個
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2013-4-3 02:14 發表

人總有進步  少人適應姐唔代表冇 之前rank就撞過1個
我之前成日都撞到你

只係撞過zak 一次 rank /.\

龜呀

我會加油架啦

又落雨 又修服 無奈下只可看Video
id"Welose

之前打戰隊RK見到你

引用:
原帖由 Welose 於 2013-4-3 10:09 發表
龜呀

我會加油架啦

又落雨 又修服 無奈下只可看Video
原來打機都要睇天氣
落雨D隊友係未會智障D
我新手唔知 所以先問下

引用:
原帖由 CODMV 於 2013-4-3 20:22 發表

原來打機都要睇天氣
落雨D隊友係未會智障D
我新手唔知 所以先問下
落雨隊友比較雷