發新話題

當初挽卡戰的熱誠?

[Close]
唔好係到又想講到開ser唔關事啦好冇?
錯都唔認
小狼都叫有歉意
你。。。。

我相信你唔知咩叫全興起
我都相信你唔知咩叫完全
我都相信你唔知咩叫dota
我什至相信你唔知咩叫分別
我更加相信你唔知咩叫教新人
都相信你唔知咩叫宣傳
仲有就係咩叫攬同咩叫品格

以前去網吧10部電腦有8部玩緊魔獸,依家10部有9部玩緊LOL,仲有果1部打緊飛機我5覺綜合ser have幾多人玩ok?
係既 比圖 thx
要片 要fb專區 定要我教過既人?

卡戰死左九成 gxc都冇乜人玩
係w3本身隻game就唔太好 但話曬成十年 成班___唔夠人打就跳
點同lol比 唔好傻喇
以和為貴

睇post可以睇清楚d
樓上2位都係

根本上係成個war3問題
關開ser?_?

唔夠人打唔係要挑人11既咩?
挑唔贏人唔係call馬叫人代打既咩?

回復 21# 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回復 16# 的帖子

你呢位人兄 你夠未?你真講到我地錯哂咁 咩叫小狼都叫有歉意 大老呀我都係打機當娛樂炸 唔洗要付責任呀  如果呢個係江山我真係會好努力咁培訓新人成才 但可惜唔係 如果呢隻game可以打比賽搵錢好似lol咁樣 我都可以好努力投放時間洛呢隻game到 但可惜更加唔會  你夠啦

回復 21# 的帖子

22 33 44 唔夠人打挑11 只過係想證明自己有實力ja  吹雞只不過想有人幫拖有人合作

我完全懷疑你地唔識睇中文
付責任? 我相信冇野會唔洗付
就算係玩  假如你當殺人係娛樂 咁就唔洗付責任?係多與少既分別姐
介紹篇文你睇  最苦與最樂

妖傑你中文認真要努力dd

樓主講對卡戰既熱誠關中文咩事
己笑 另外我想講,卡戰一直都收皮
係我地手足人多 fd搭fd先顯得多人d
五係因為我地 卡戰一直都沉啦
你?我真係五知你為卡戰付出過d咩
真係天真 sad

回復 25# 的帖子

咁我又真係想搵你請教下我要付咩責任呢?ja係打機娛樂又要理呢樣理個樣?其實你心裹係咪有d不快樂既回憶(卡戰)就所以身同感受 先作出咁大反應?

回復 26# 的帖子

傑 人地心中有意見 觀念唔到 難溝通 根本就唔明我地vlan卡戰做過既野 如果換個熱愛卡戰既板主我相信能將我地既鴻圖大計實現 但可惜板主太無心無力

我相信我係係VLAN最早玩卡戈個人
戈個時候咩ETER,零時,假面,屈姬都味出現
完全冇人知卡戰係
我因為戈時睇緊死神 就係到死玩左成N耐
由一場等成10幾分鐘先開到波
去到1,2分鐘
我想信比你做得多啊下?
係之後潛左一排 先有你地出現

仲有你話關中文咩事
打字唔關中文事?
[ 但係你地係前者而令到佢更早88 ]
我相信你地唔會眼殘睇唔到啊下?

你錯咩咪付咩責任囉 問我?

你地下次回既話 可以睇明我打D野先回
唔好睇D唔睇D 之後就回人話人1999
我冇逼你回 我冇限你時
你地再咁文盲我都冇野好同你地講

你地手足多? 味開SER之前 我十年都唔見霸氣既人一次
係開完SER先成日見 之前大部分都係街人

打機既背後 D GAME要有人寫 錢要有人出
唔知你係咪戈D玩咩GAME玩老番啊
唔欣賞人心血既人啦

ac只得30lv
你又知我幾時玩卡戰??